Hvorfor ser jeg en fejlmeddelelse, der siger "...for hurtig"?

Hvad betyder "du trykker for hurtigt"?

Du har muligvis modtaget denne meddelelse, hvis du har trykket Like på indhold for hurtigt. For at forhindre spam kan vi deaktivere en brugers konto i 24 timer under disse omstændigheder.

Hvad betyder "du kommenterer for hurtigt"?

Du har muligvis modtaget denne meddelelse, hvis du har kommenteret en masse videoer meget hurtigt. For at forhindre spam kan vi deaktivere en brugers konto i 24 timer under disse omstændigheder.

Hvad betyder "du følger for hurtigt"?

Du har muligvis modtaget denne meddelelse, hvis du har fulgt en masse konti meget hurtigt. For at forhindre spam kan vi deaktivere en brugers konto i 24 timer under disse omstændigheder.