Problemer med TikTok LIVE

Hvorfor kan jeg ikke sende LIVE på TikTok?

Kun producenter, der opfylder kvalifikationskravene, kan gå LIVE på TikTok. Hvis du opfylder kravene for at sende LIVE, og du stadig oplever et problem, kan du anmelde det til os.

Hvorfor kan jeg ikke se eller sende kommentarer på TikTok LIVE?

Som producent eller moderator på TikTok LIVE:
•  Du vil ikke kunne se eller skrive kommentarer, hvis du har slået LIVE-kommentarer fra.
•  Nogle kommentarer vises ikke for dig, hvis du filtrerer LIVE-kommentarer, blokerer nøgleord eller sætter kommentarer fra en bestemt seer på lydløs eller blokerer dem. Få mere at vide om kommentarer på TikTok LIVE.

Som seer på TikTok LIVE:
•  Du vil ikke kunne se eller sende kommentarer, hvis producenten eller moderatoren har slået LIVE-kommentarer fra.
•  Nogle kommentarer vil ikke blive vist for dig, hvis producenten eller moderatoren har filtreret kommentarer, blokeret nøgleord eller sat kommentarer fra en anden seer på lydløs eller blokeret dem.
•  Hvis du er blevet sat på lydløs eller blokeret af producenten eller moderatoren, giver vi dig besked, og du vil ikke kunne se LIVE eller indsende kommentarer, før varigheden af at være sat på lydløs er ovre, eller du har fået fjernet lydløs eller blokering.
•  Vi viser prompts for at opfordre seerne til at tænke over konsekvenserne af deres ord, før de slår en potentielt uvenlig eller skadelig kommentar op. Hvis du slår kommentarer op, der bliver anmeldt af andre og overtræder vores retningslinjer for fællesskabet, kan vi suspendere din kontos mulighed for at udføre visse handlinger på TikTok, herunder muligheden for at slå LIVE-kommentarer op (typisk mellem 24 og 48 timer). Få mere at vide om, hvad der sker med din TikTok-konto, hvis dit indhold bliver markeret eller anmeldt.