Hoe vraag ik het aan?

Alleen voor persoonlijke accounts:
Makers van 18 jaar en ouder in de Verenigde Staten kunnen een aanvraag indienen in de TikTok-app door de accountinstellingen te openen,
Makerstools te selecteren en vervolgens op TikTok-makersfonds te tikken.

Je moet een persoonlijk account hebben om een aanvraag voor het TikTok-makersfondsprogramma in te dienen. Zo schakel je over naar een persoonlijk account:
1. Tik op
Profiel rechtsonder.
2. Tik op het
3-lijnenpictogram rechtsboven.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Selecteer
Account beheren.
5. Tik op
Overschakelen naar persoonlijk account.

Opmerking: je hoort binnen 10 dagen van ons nadat je je aanvraag hebt ingediend.