Videocadeaus op TikTok

Naar een onderdeel springen

Over Videocadeaus op TikTok  •  Videocadeaus inschakelen  •  Videocadeaus beheren

Over Videocadeaus op TikTok

Videocadeaus zijn een manier waarop je kijkers kunnen reageren en hun waardering voor je content kunnen tonen. Door Videocadeaus in te schakelen, kun je Diamanten verzamelen voor de populariteit van je video's op TikTok.

Om in aanmerking te komen voor videocadeaus moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:
•  Je moet op een locatie wonen waar Videocadeaus beschikbaar is. Deze functie is niet overal beschikbaar.
•  Je moet 18 jaar of ouder zijn (of 19 in Zuid-Korea).
•  Je moet minimaal 10.000 volgers hebben en je account moet minimaal 30 dagen oud zijn.
•  Je moet de afgelopen 30 dagen een openbare video hebben gepubliceerd.
•  Je account moet een goede reputatie hebben en voldoen aan onze Communityrichtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.
•  Je moet een persoonlijk account hebben. Zakelijke accounts, accounts van overheden, politici en politieke partijen en alle andere accounts van openbaar belang komen niet in aanmerking voor het ontvangen van Cadeaus voor hun content.

Video's komen niet in aanmerking als ze het volgende bevatten:
•  Duetten en Aanhechtingen.
•  Advertenties, gesponsorde content of gepromote berichten.
•  Content die onze Communityrichtlijnen schendt.

Opmerking: op het ontvangen van Cadeaus en het verzamelen van Diamanten is ons Beleid inzake virtuele items van toepassing.

Videocadeaus inschakelen

Zo schakel je videocadeaus in:
1. Tik onderin de TikTok-app op
Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op
Makerstools en vervolgens op Videocadeaus.
4. Schakel de instelling
Cadeaus in, bekijk de voorwaarden om in aanmerking te komen en tik op Cadeaus inschakelen.

Videocadeaus beheren

Zo schakel je Videocadeaus in of uit in TikTok:
1. Tik onderin de TikTok-app op
Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op
Makerstools en vervolgens op Videocadeaus.
4. Tik op de instelling
Cadeaus om deze in of uit te schakelen.

Lees meer over een Cadeau sturen naar een TikTok-video en een Cadeau sturen tijdens een LIVE op TikTok.