Diamanten

Ga naar een onderdeel

Wat zijn Diamanten op TikTok?  •  Diamanten verzamelen  •  Je Diamanten-saldo bekijken

Wat zijn Diamanten op TikTok?

Diamanten zijn een soort beloning op TikTok. TikTok kan Diamanten toekennen aan makers op basis van de populariteit van hun content. Als maker kun je onder andere Diamanten verzamelen door Cadeaus te ontvangen van kijkers voor je video's of voor LIVE-video's. Wanneer je Diamanten verzamelt, kun je van ons een beloningsbetaling ontvangen, zoals geld of virtuele items. Meer informatie vind je in het onderdeel Saldo van je instellingen.

Opmerking: op het verzamelen van Diamanten is ons Beleid inzake virtuele items van toepassing.

Diamanten verzamelen

Om in aanmerking te komen voor het verzamelen van Diamanten moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:
•  Wonen in een land waar Diamanten verzamelen beschikbaar is.
•  18 jaar of ouder zijn (of voldoen aan de lokale minimumleeftijd).
•  In aanmerking komen om bepaalde functies te gebruiken waarmee je Diamanten kunt verzamelen.
•  Een account met een goede reputatie hebben en zich houdt aan onze Communityrichtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Je Diamanten-saldo bekijken

Zo bekijk je je Diamanten-saldo:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu.
3. Tik op Instellingen en privacy en vervolgens op Saldo.

Opmerking: voor meer informatie over je saldo, waaronder wat je kunt krijgen met de Diamanten die je hebt verzameld, zie de Veelgestelde vragen in Saldo.

Lees meer over een Cadeau sturen tijdens een LIVE op TikTok en een Cadeau sturen naar een TikTok-video.