Over TikTok Creator Next

Creator Next is een programma bedoeld om TikTok-makers te helpen geld te verdienen terwijl ze hun community laten groeien. Als je in aanmerking komt en deelneemt aan Creator Next, krijg je toegang tot functies en tools om je te helpen groeien op TikTok.

De verdienfuncties in Creator Next zijn:
•  Makersfonds
•  Creator Marketplace
•  Videocadeaus
•  LIVE-cadeaus
•  Tips

Houd in gedachten dat de functie beschikbaar moet zijn op je locatie (deze functies zijn momenteel niet overal beschikbaar).
Opmerking: als je al toegang hebt tot deze functies en je besluit niet deel te nemen aan Creator Next, dan verlies je de toegang tot de functie niet.

Deelnamevereisten TikTok Creator Next

Om deel te nemen aan Creator Next:
•  Creator Next moet beschikbaar zijn op je locatie (deze functie is momenteel niet overal beschikbaar).
•  Je moet 18 jaar of ouder zijn (of 19 in Zuid-Korea en 20 in Japan).
•  Je moet voldoen aan een minimaal aantal volgers en videoweergaven.
•  Je moet de afgelopen 30 dagen minimaal 3 keer iets op TikTok hebben geplaatst.
•  Je account moet een goede reputatie hebben, wat betekent dat je onze Communityrichtlijnen en Gebruiksvoorwaarden volgt.
•  Zakelijke accounts kunnen niet deelnemen.

De deelnamevereisten voor Creator Next zijn de algemene vereisten voor al onze verdienfuncties. Sommige van onze functies kunnen extra vereisten hebben waaraan je moet voldoen voor deelname. Als je deelneemt aan Creator Next, hoeven we deze algemene vereisten niet telkens opnieuw te controleren wanneer je toegang krijgt tot een nieuwe verdienfunctie.

TikTok Creator Next aanvragen

Zo dien je een aanvraag in voor deelname aan het Creator Next-programma:
1. Tik rechtsonder in je TikTok-app op Profiel.
2. Tik op het pictogram met 3 lijnen rechtsboven om naar de instellingen te gaan.
3. Tik op Makerstools.
4. Tik onderaan op Aanvragen naast Creator Next.
5. Volg de instructies op het scherm om je aanvraag in te dienen.

Je kunt ook een melding ontvangen in je TikTok-inbox als je in aanmerking komt voor Creator Next. Je kunt in dit bericht op Aanvragen tikken en de instructies op het scherm volgen om je te registreren.