Näin palkinnot toimivat

Siirry osioon

Miten Creator Rewards -ohjelman palkinnot lasketaan?  •  Omien palkintojen tarkasteleminen  •  Maksun kerääminen Creator Rewards -ohjelmasta  •  Maksutavan hallinta  •  Jos minut hyväksytään Creator Rewards -ohjelmaan, voinko silti osallistua muihin TikTokin monetisointiohjelmiin tai käyttää muita monetisointiominaisuuksia?

Miten Creator Rewards -ohjelman palkinnot lasketaan?

Palkintojen kerääminen ehdot täyttävistä videoista alkaa heti kun videot saavuttavat 1 000 hyväksyttyä Sinulle-syötteen katselukertaa. Laskemme palkinnot seuraavien ehtojen perusteella:

•  Hyväksytyt katselukerrat: Creator Rewards -ohjelman ehtojen mukaisten, ohjelmaan hyväksyttyjen videoiden aitoja katselukertoja (katso erikseen seuraavien alueiden ehdot: Brasilia, Ranska, Saksa, Japani, Etelä-Korea, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat). Hyväksytyt katselukerrat ovat yksilöllisiä videon katselukertoja Sinulle-syötteestä, eivätkä ne sisällä petollisia katselukertoja, maksettuja katselukertoja, ei-tykättyjä katselukertoja, alle viiden sekunnin katselukertoja, mainostamalla saatuja katselukertoja tai keinotekoisesti luotuja katselukertoja.
•  RPM: keskimääräiset palkinnot tuhatta ehdot täyttävää katselukertaa kohden. RPM-luvussa otetaan huomioon monia tekijöitä, mukaan lukien seuraavat:
   ༚  Videon suoriutuminen alustalla (videoidesi keskimääräinen katseluaika ja loppuun asti katsoneiden käyttäjien määrä)
   ༚  Arvo haussa (sisällön tuottama hakuliikenteen määrä, mukaan lukien hakusivulta kerätyt videon katselukerrat)
   ༚  Sijainti (alue, jolla oleskelet ja alueet, joilla videotasi katsotaan)
   ༚  Reagoinnit videoon (sisältöösi eri tavoin reagoivien katsojien määrä)
   ༚  Mainosarvo (mainostesi katseluun TikTokissa käytetty aika)

Kasvata tuhannesta näyttökerrasta saamiasi tuloja keskittymällä korkealaatuisen, omaperäisen ja mukaansatempaavan sisällön luomiseen ja ota huomioon tuloihin vaikuttavat tärkeimmät tekijät. Huomaathan, että kun sinut on hyväksytty Creator Rewards -ohjelmaan, vain ohjelmaan kelpaavista, hyväksymisesi jälkeen julkaisemistasi videoista voi kerätä palkintoja.

Huomautus: kaikkien Creator Rewards -ohjelman videoiden on oltava Yhteisömme suuntaviivojen ja käyttöehtojemme mukaisia.

Omien palkintojen tarkasteleminen

Creator Rewards -ohjelman hallintapaneelissa voit tarkastella arviota palkinnoistasi sekä muita RPM-tietokatsauksia, kuten seuraavat:
•  Suorituskykymittarit ja analytiikka muun muassa hyväksyttyjen katselukertojen ja reagointien osalta
•  Maksutiedot
•  Äskettäin julkaisemiesi videoiden palkintotrendit
•  Ohjelmaan ja palkintoihin liittyvät vinkit

Oman Creator Rewards -hallintapaneelin käyttäminen:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta ylälaidan
valikkopainiketta (☰) ja valitse sitten Asetukset ja yksityisyys.
3. Napauta kohtaa
Creator Rewards -ohjelma.

Arvioitujen palkintojesi pitäisi näkyä Creator Rewards -ohjelman hallintapaneelissa noin 1–3 päivän kuluttua videon katselukertojen kertymisestä.

Näet kuukausittaiset palkintosi kuukausiansioiden hallintapaneelissa (tietyillä alueilla) kunkin kuun 1. päivänä.

Kuukausitulojen hallintapaneelin käyttäminen:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta ylälaidan
valikkopainiketta (☰) ja valitse sitten Saldo.
3. Napauta kohtaa
Muut.
4. Napauta
Kuukausiansiot.

Huomaa: Ilmoitetut palkinnot saattavat muuttua maksunkäsittelijöiden vaatimista maksuista johtuvien vähennysten ja muiden ehtojemme sekä käytäntöjemme edellyttämien oikaisujen johdosta. Lopulliset kuukausiansiosi vastaavat kunkin kuun 15. päivä saamaasi summaa (tai summaa, jonka voit lunastaa kuun 30. päivä, jos oleskelet Euroopassa).

Maksun kerääminen Creator Rewards -ohjelmasta

Kertyneet palkintosi lasketaan palkintojen ansaintapäivää seuraavassa kuussa. Jos asut Brasiliassa, Japanissa, Etelä-Koreassa tai Yhdysvalloissa ja sinulle maksettava summa ylittää 10 Yhdysvaltain dollarin vähimmäistulorajan (tai vastaavan summan paikallisessa valuutassa), maksut suoritetaan kuun 15. päivänä ja ne käsitellään automaattisesti maksuja varten määrittämällesi tilille. Saat lisäksi maksusta postilaatikkoosi ilmoituksen, joka ohjaa sinut tapahtuman tietoihin.

Jos oleskelet Euroopassa ja maksettava summa ylittää maksukynnyksen (10 Yhdysvaltain dollaria tai vastaava summa paikallisessa valuutassa), voit kerätä palkintomaksun kertyneistä palkinnoista 30 päivän kuluttua sen kuun päättymisestä, jona kyseiset palkinnot kerättiin.

Kun maksusi on käsitelty, voit tarkastella maksutapahtumahistoriaasi.

Oman maksutapahtumahistorian tarkasteleminen:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta ylälaidan
valikkopainiketta (☰) ja valitse sitten Saldo.
3. Napauta
Maksutapahtumat ja valitse sitten napauttamalla ansiot, joita haluat tarkastella.

Muutama tärkeä tulojasi koskeva juttu:
Palkintomaksun saamiseksi sinun täytyy määrittää maksutili ja reksiteröidä itsesi maksujen saajaksi, mikä saattaa pitää sisällään myös verotietojen keräämisen.
•  Tällä hetkellä PayPal on ainoa maksutapa sisällönluojille Yhdysvalloissa, Japanissa, Etelä-Koreassa tai Brasiliassa. Lue lisää maksujen keräämisestä PayPalin kautta.
•  Palkintomaksut käsitellään yleensä 72 tunnin kuluessa, jos valitset maksutavaksi PayPalin. Jos valitset maksutavaksi pankkitilin, maksun käsittely voi kestää jopa 15 päivää. Pane merkille tämä aikataulu, sillä rahoituslaitokset voivat pidättää nostosumman pidemmäksi ajaksi turvallisuustarkastuksia varten oman harkintansa mukaan.
•  Voit pyytää laskut kaikista tapahtumahistoriasi maksuista.
•  ALV-rekisteröityjen sisällönluojien on lähetettävä TikTokille asianmukainen ALV-lasku. Tämän vaatimuksen yksinkertaistamiseksi TikTok voi laatia laskut puolestasi, kunhan ensin tutustut Creator Rewards -ohjelman itselaskutussopimukseen ja hyväksyt sen. Jos olet verovelvollinen, sinua pyydetään täyttämään itselaskutussopimus ennen kuin voit vastaanottaa ensimmäisen palkintomaksusi.
•  Maksuaika saattaa muuttua.

Maksutavan hallinta

Jotta voit vastaanottaa palkintoja, sinun on yhdistettävä tiliisi maksutapa liittyessäsi Creator Rewards -ohjelmaan.

Näin maksutavan voi lisätä tai päivittää:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta ylälaidan
valikkopainiketta (☰) ja valitse sitten Saldo.
3. Napauta
Muut.
4. Napauta
Kuukausiansiot tai Income+.
5. Seuraavaksi...
   ༚  Eurooppa: napauta
Nosta, napauta sitten + Lisää maksutapa ja päivitä tai lisää maksutapa noudattamalla annettuja ohjeita.
   ༚  Muu maailma: Lisää tai päivitä maksutapa napauttamalla yläreunan
Maksuasetukset-painiketta ja napauttamalla sitten Maksutapa. Seuraa annettuja ohjeita.

Huomaathan, että PayPal- tai pankkitilin päivittämiselle saattaa olla rajoituksia sijainnistasi riippuen.

Jos minut hyväksytään Creator Rewards -ohjelmaan, voinko silti osallistua muihin TikTokin monetisointiohjelmiin tai käyttää muita monetisointiominaisuuksia?

Kyllä. Kannustamme ehdot täyttäviä sisällönluojia jatkamaan monetisointiohjelmiemme ja -ominaisuuksiemme, kuten TikTok Creator Marketplacen, käyttöä ja tutustumaan brändien tarjoamiin monetisointimahdollisuuksiin.

Huomaa, että TikTok Creator Marketplacen videoilla ei voi kerätä palkintoja Creator Rewards -ohjelman puitteissa.