Creator Rewards -ohjelma

Siirry osioon

Mikä CreatorRewards -ohjelma on?  •  Miten CreatorRewards -ohjelma toimii?  •  Ketkä voivat liittyä CreatorRewards -ohjelmaan?  •  Mitkä ovat CreatorRewards -ohjelman videoita koskevat vaatimukset?  •  Mitä pidetään alkuperäisenä sisältönä?  •  Mitä ovat hyväksytyt katselukerrat?  •  Miten palkinnot lasketaan?  •  Kuinka CreatorRewards -ohjelmaan voi liittyä  •  Miten videon tarkastusprosessi toimii?  •  Valituksen lähettäminen, kun video ei täytä CreatorRewards -ohjelman vaatimuksia

Mikä Creator Rewards -ohjelma on?

Creator Rewards -ohjelma tunnettiin aiemmin Luovuusohjelman beetaversiona. Se on palkitsemisohjelma, joka on suunniteltu auttamaan sisällönluojia edistämään luovuuttaan ja rakentamaan suurempia tulojensaantimahdollisuuksia julkaisemalla korkealaatuista ja omaperäistä sisältöä.

Miten Creator Rewards -ohjelma toimii?

Creator Rewards -ohjelma palkitsee ehdot täyttäviä sisällönluojia ohjelman vaatimukset täyttävien videoiden suoriutumisen perusteella. Palkinnot lasketaan hyväksyttyjen näyttökertojen ja palkintojen perusteella tuhatta ehdot täyttävää katselukertaa kohden (RPM). Sisällönluojat keräävät enemmän palkintoja niin kauan kuin he ovat mukana ohjelmassa ja heidän videonsa suoriutuvat alustalla hyvin.

Ketkä voivat liittyä Creator Rewards -ohjelmaan?

Sisällönluojien on täytettävä seuraavat vaatimukset liittyäkseen Creator Rewards -ohjelmaan ja kerätäkseen siinä palkintoja:
•  Oleskeltava maassa, jossa Creator Rewards -ohjelma on käynnissä.
•  Hyvämaineinen TikTok-tili, joka ei ole aiemmin rikkonut toistuvasti tai vastuuttomasti Yhteisön suuntaviivoja ja käyttöehtoja tai osallistunut haitalliseen tai vilpilliseen toimintaan.
•  Henkilökohtainen tili. Yritystilejä ja poliittisille tai julkishallinnon organisaatioille kuuluvia tilejä ei hyväksytä.
•  Olet vähintään 18-vuotias (tai Etelä-Koreassa 19-vuotias).
•  Vähintään 10 000 seuraajaa (tai 50 000 seuraajaa Etelä-Koreassa).
•  Vähintään 100 000 Sinulle-syötteen videon katselukertaa viimeisten 30 päivän aikana).
•  Julkaiset alkuperäistä sisältöä, joka on oikeutettu palkintoihin.
•  Julkaiset vähintään minuutin pituisia videoita.

Kun sisällönluoja on hyväksytty mukaan ohjelmaan, hänen on lisäksi täytettävä seuraavat Creator Rewards -ohjelman vaatimukset:
•  Et osallistu haitallisiin tai vilpillisiin toimiin, kuten väärennettyjen videoiden katselukertojen hankkimiseen tai seuraajien määrän kasvattamiseen.
•  Julkaiset omaperäistä ja aitoa sisältöä, joka sopii missioomme inspiroida iloa ja luovuutta.
•  Et saa peukaloida tai yrittää peukaloida ohjelmaa, palkitsemisjärjestelmää tai suositusjärjestelmää.
•  Ei saa luoda haittaohjelmia tai muokata koodia rekisteröidäksesi, julkaistaksesi tai lisätäksesi keinotekoisesti tykkäyksiä, seuraamisia, katselukertoja, kommentteja, jakoja ja muuta.
•  Et saa antaa tai tehdä vääriä lausuntoja tai loukkaavaa sisältöä tai osallistua mihinkään loukkaavaan toimintaan, laittomaan tai rikolliseen toimintaan (mukaan lukien petokset) ohjelman yhteydessä.

Jos tilisi havaitaan rikkovan jotakin edeltävistä, saat siitä ilmoituksen ja tilisi poistetaan Creator Rewards -ohjelmasta joko pysyvästi tai tilapäisesti rikkeen vakavuudesta riippuen.

Mitkä ovat Creator Rewards -ohjelman videoita koskevat vaatimukset?

Jotta videosta voi kerätä palkintoja Creator Rewards -ohjelmassa, sen täytyy täyttää seuraavat vaatimukset:
•  Videon on oltava omaperäinen ja laadukas. Sen täytyy olla kokonaan itse suunniteltu, kuvattu ja tuotettu.
•  Pituus vähintään yksi minuutti.
•  Ladattu alustalle Creator Rewards -ohjelmaan osallistumisen jälkeen.
•  Vähintään 1 000 hyväksyttävää katselukertaa Sinulle-syötteestä.
   ༚  Samalta tililtä tulleet videon katselukerrat lasketaan yhdeksi katselukerraksi.
   ༚  Katselukerraksi lasketaan yli 5 sekuntia kestävä videon katselu.
   ༚  Jos videota katsellut käyttäjä on katselunsa yhteydessä ilmoittanut,
ettei video kiinnosta häntä, katselukertaa ei oteta lukuun.
•  Ei sisällä mainoksia, disinformaatiota tai harhaanjohtavaa tietoa, maksettua mainontaa, sponsoroitua sisältöä tai Series-sarjoihin linkitettyjä videoita.
•  noudattaa Yhteisön suuntaviivoja, käyttöehtoja ja tekijänoikeuskäytäntöä.

Mitä pidetään alkuperäisenä sisältönä?

Creator Rewards -ohjelmassa alkuperäiseksi sisällöksi katsotaan käyttäjän itse suunnittelema, kuvaama ja tuottama sisältö, joka on omiaan esittelemään käyttäjän asiantuntemusta, kykyjä tai luovuutta. Lisäksi sisällön täytyy noudattaa käyttöehtoja ja Yhteisön suuntaviivoja.

Sisältöä, jota ei pidetä ohjelmassa alkuperäisenä, ovat muun muassa:
•  duetto- tai parsintavideot
•  sisältö, joka on kopioitu kokonaan muilta ja muiden vesileimoilla
•  muilta toistettu sisältö pienin muutoksin, mukaan lukien videot, joita on nopeutettu tai jotka sisältävät suodattimia, kiinteitä tekstejä tai tarroja
•  sisältö, joka sisältää erilaisia videoita tai kuvia, jotka ovat peräisin muilta ihmisiltä, sisällöntuottajilta tai lähteistä ilman uusia ja henkilökohtaisia ideoita
•  sisältö, joka sisältää toistuvia videoita, yksittäisiä tai useita valokuvia tai vain tekstikerroksia
•  sisältö, joka sisältää huulisynkkausta tai tekijänoikeuksin suojattua musiikkia, jota toistetaan yli minuutin ajan; ohjelman alla olevilla videoilla, jotka sisältävät tekijänoikeudella suojattua musiikkia yli minuutin ajan, on mykistämisen riski.

Mitä ovat hyväksytyt katselukerrat

Hyväksytyt kastelukerrat ovat yksilöllisiä videon katselukertoja Sinulle-syötteestä, eivätkä ne sisällä katselukertoja, joissa on petoksia, maksettuja katselukertoja, ei-tykättyjä katselukertoja, alle 5 sekunnin katselukertoja, mainostettuja katselukertoja ja keinotekoisia katselukertoja. Videoiden on saavutettava 1 000 Sinulle-syötteen katselukertaa, jotta ne alkavat tuottaa tuloja.

Miten palkinnot lasketaan?

Palkintojen kerääminen ehdot täyttävistä videoista alkaa heti kun videot saavuttavat 1 000 hyväksyttyä Sinulle-syötteen katselukertaa. Palkinnot lasketaan hyväksyttyjen katselukertojen sekä tuhatta hyväksyttyä näyttökertaa kohden saatavien palkintojen (RPM) perusteella. Lue lisää siitä, miten palkinnot lasketaan Creator Rewards -ohjelmassa.

Näin Creator Rewards -ohjelmaan voi liittyä

Jos olet yli 18-vuotias (tai Etelä-Koreassa 19-vuotias) sisällönluoja, jonka tili on rekisteröity ehdot täyttävälle alueelle ja täytät kelpoisuusvaatimukset, voit hakea Creator Rewards -ohjelmaan TikTok-sovelluksen kautta:
1. Napauta alalaidassa
Profiili.
2. Napauta ylälaidan
valikkopainiketta (☰) ja valitse sitten Sisällönluojan työkalut.
3. Napauta
Creator Rewards -ohjelma. Saat vastauksen noin kolmen päivän kuluessa hakemuksen toimittamisesta.

Muutama huomio Creator Rewards -ohjelmaan liittymisestä:
•  Iän mukaan määriteltävä osallistumiskelpoisuus perustuu syntymäpäivään, jonka annoit meille luodessasi TikTok-tiliä tai jonka vahvistit Creator Rewards -ohjelman hakuprosessin aikana.
•  Jos sinua ei hyväksytä Creator Rewards -ohjelmaan mutta uskot kuitenkin olevasi oikeutettu liittymään, voit valittaa asiasta 30 päivän kuluessa. Voit myös hakea uudelleen mukaan 30 päivän kuluttua valitusajan päättymisestä. Jotta voit liittyä ohjelmaan, tilillesi ei ole saanut kertyä rikkomuksia ja sen on noudatettava Yhteisömme suuntaviivoja ja käyttöehtojamme.

Miten videon tarkastusprosessi toimii?

Tarkastamme Creator Rewards -ohjelmaan kuuluvat videot selvittääksemme, ovatko ne oikeutettuja palkintojen keräämiseen. Kaikista videoita koskevista rikemerkinnöistä ja hylkäyksistä voi valittaa 30 päivän kuluessa ilmoituksen vastaanottamisesta.
Huomaa, ettei valittaminen vaikuta tiliisi millään tavoin.

Jos videosi läpäisee tarkastuksen:
•  Olet oikeutettu keräämään palkintoja.
•  Videosi voidaan silti poistaa Yhteisön suuntaviivojen rikkomisen vuoksi, jos siitä tehdään ilmoitus tai valitetaan tulevaisuudessa. Poistetuista videoista jo kerätyt palkinnot vähennetään saldostasi.

Jos videosi ei läpäise tarkastusta:
•  Se on saattanut sisältää Yhteisön suuntaviivojen rikkomuksia, ei-omaperäistä sisältöä tai turvallisuusongelmia, kuten epätavallista roskapostia tai epäilyttävää toimintaa.
•  Et ole oikeutettu keräämään palkintoja, ja ilmoitamme sinulle syyn.
•  Poistamme videon, jos se ei noudata Yhteisön suuntaviivoja.
•  Kaikki videosta aiemmin kerätyt palkinnot vähennetään saldostasi.
• Sinulla on mahdollisuus valittaa poistamisesta suoraan Creator Rewards -ohjelman hallintapaneelin kautta. Valitus täytyy tehdä 30 päivän kuluessa ilmoituksen vastaanottamisesta.

Valituksen lähettäminen, kun videosi ei täytä Creator Rewards -ohjelman vaatimuksia

Jos videosi poistettiin mielestäsi virheellisesti, voit lähettää valituksen.

Valituksen lähettäminen:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta ylälaidan
valikkopainiketta (☰) ja valitse sitten Asetukset ja yksityisyys.
3. Napauta
Creator Rewards -ohjelma.
4. Napauta kelpaamatonta videota, napauta sitten
Tee valitus ja noudata annettuja ohjeita. Valituksen käsittely kestää noin kolme päivää. Saat ilmoituksen asian edistymisestä heti kun meillä on jotain kerrottavaa.