TikTokin Series-ominaisuus

Siirry osioon

Mikä TikTokin Series-ominaisuus on?  •  Mitä Series-sarjojen luojalta edellytetään?  •  Seriesiin liittyminen

Mikä TikTokin Series-ominaisuus on?

Series-ominaisuuden avulla kelvolliset sisällönluojat voivat lähettää kokoelman premium-sisältöä maksumuurin taakse ja saada maksun kyseisestä sisällöstä TikTokissa. Series-sarja voi sisältää enintään 80 videota, joista kukin on pituudeltaan 30 sekunnista 20 minuuttiin. Katsojat voivat avata eksklusiivisen sisällön ostamalla pääsyn Series-sarjaan TikTokista suorien videolinkkien tai sisällönluojan profiilin kautta.

Mitä Series-sarjojen luojalta edellytetään?

Series-sarjojen luojien täytyy täyttää seuraavat vaatimukset:
•  Olet vähintään 18-vuotias (tai Etelä-Koreassa 19-vuotias).
•  Sinulla on vähintään 30 päivää vanha tili.
•  Sinulla on julkinen henkilökohtainen tili tai yritystili. Poliittiset ja yksityiset tilit eivät ole kelvollisia.
•  Olet julkaissut vähintään 3 julkista julkaisua viimeisen 30 päivän aikana.
•  Sinulla on vähintään 10 000 seuraajaa.
•  Olet saavuttanut vähintään 1 000 katselukertaa viimeisen 30 päivän aikana.
•  Julkaiset alkuperäistä sisältöä.
•  Sinulla on hyvämaineinen tili, joka ei ole toistuvasti rikkonut Yhteisön suuntaviivoja.

Huomaa: sisällönluojat, joilla on alle 10 000 seuraajaa ja jotka täyttävät muut kelpoisuusvaatimuksemme, voivat hakea Series-sarjojen luojiksi. Jos haluat hakea, lisää Sisällönluojien keskukseen linkki premium-sisältöön, jota on aiemmin myyty muilla alustoilla.

Näin Seriesiin pääsee mukaan

Seriesiin liittyminen sovelluksessa:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta yläreunassa olevaa
Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta
Sisällönluojien keskus.
4. Napauta
Series ja rekisteröidy noudattamalla annettuja ohjeita. Sinun on luettava ja hyväksyttävä ohjelman ehdot ja säännöt. Hakemuksessa vaaditaan lisäksi ikäsi vahvistamista.

Voit liittyä Seriesiin tietokoneellasi:
1. Siirry selaimella osoitteeseen www.tiktok.com/series
2. Klikkaa
Jatka ja rekisteröidy noudattamalla annettuja ohjeita. Sinun täytyy lukea ja hyväksyä ohjelman ehdot ja säännöt. Hakemuksessa vaaditaan lisäksi ikäsi vahvistamista.

Jos sinua pyydetään näyttämään meille sisältösi:
   ༚  anna linkki mihin tahansa premium-sisältöön, jonka olet myynyt toisella alustalla
   ༚  tarkistamme antamasi tiedot.

Pyyntösi käsitellään sen lähettämisen jälkeen, ja sinulle ilmoitetaan sovelluksessa, hyväksytäänkö se. Muista, että jos olet antanut linkkejä esimerkkivideoihin, kaikkia hakemuksia ei hyväksytä, jos sisältö ei täytä kelpoisuusvaatimuksiamme.