Series-sarjojen luominen ja hallinta

Siirry osioon

Series-sarjan luominen  •  Series-sarjan hallinta  •  Series-sarjan linkittäminen TikTok-videoon  •  Tietoa Series-sarjan arvioista

Series-sarjan luominen

Voit luoda Series-sarjan TikTok-sovelluksessa tai tietokoneellasi.

Series-sarjan luominen sovelluksessa:
Julkaisunäyttö
1. Napauta TikTok-sovelluksessa
Julkaise + -painiketta näytön alareunassa ja lataa tai tallenna videosi.
2. Napauta
Seuraava lisätäksesi videon kuvatekstin tai muita haluamiasi tietoja ja napauta sitten Lisää vaihtoehtoja.
3. Napauta
Lisää Series-sarjaan ja lisää Series-sarjan otsikko ja videon otsikko.
4. Napauta
Seuraava ja lisää kuvaus, hinta ja kansikuva koko Series-sarjallesi.
5. Napauta
Seuraava tarkistaaksesi Series-sarjan tiedot ja napauta Lähetä lähettääksesi Series-sarjan tarkistettavaksi, tai napauta Tallenna, jos haluat tallentaa sen luonnoksiisi.

Profiili
1. Napauta TikTok-sovelluksessa
Profiili ja napauta sitten Series-linkkiä profiilisi esittelyssä.
2. Napauta
Siirry Series-portaaliin ja napauta Uusi Series-sarja lisätäksesi Series-sarjallesi nimen, kuvauksen, hinnan ja kansikuvan. Voit myös lisätä rajoitetun ajan voimassa olevan alennuksen.
3. Napauta
Seuraava tarkistaaksesi tietosi ja napauta Uusi video ladataksesi videoita Series-sarjaasi. Voit muokata videotasi, ja sinua pyydetään valitsemaan yksityisyysasetuksesi.
4. Napauta
Seuraava ja lisää videolle otsikko ja tarkista sitten Series-sarjan tiedot napauttamalla Seuraava . Voit myös lisätä tai poistaa videoita.
5. Napauta
Lähetä, jos haluat lähettää Series-sarjan tarkastettavaksi, tai Tallenna, jos haluat tallentaa sen luonnoksiisi.

Series-portaali
1. Napauta TikTok-sovelluksessa alareunassa
Profiili ja napauta sitten yläreunassa olevaa Valikko ☰ -painiketta.
2. Napauta
Sisällönluojien keskus ja napauta sitten Series monetisointiosion alta.
3. Napauta
Uusi Series-sarja lisätäksesi Series-sarjan otsikon, kuvauksen, hinnan ja kansikuvan. Voit myös lisätä rajoitetun ajan voimassa olevan alennuksen.
4. Napauta
Seuraava tarkistaaksesi tietosi ja napauta Uusi video ladataksesi videoita Series-sarjaasi. Voit muokata videotasi, ja sinua pyydetään valitsemaan yksityisyysasetuksesi.
5. Napauta
Seuraava ja lisää videolle otsikko ja tarkista sitten Series-sarjan tiedot napauttamalla Seuraava . Voit myös lisätä tai poistaa videoita.
6. Napauta
Lähetä, jos haluat lähettää Series-sarjan tarkastettavaksi, tai Tallenna, jos haluat tallentaa sen luonnoksiisi.

Series-sarjan luominen tietokoneella:
1. Siirry osoitteeseen www.tiktok.com/series ja kirjaudu tilillesi.
2. Klikkaa profiilikuvaasi ja valitse sitten
Series.
3. Klikkaa
Uusi Series-sarja ja lisää Nimi, Kuvaus, Kansikuva ja Hinta.
4. Valitse ja lataa seuraavalla sivulla videot, jotka haluat sisällyttää yhteen Series-sarjaan.
5. Kun olet ladannut kaikki videosi, viimeistele napsauttamalla
Lähetä.

Muista, että voit ladata:
   ༚  enintään 80 videota Series-sarjaa kohden
   ༚  videoita, joiden pituus on 30 sekunnista 20 minuuttiin
   ༚  kaikkia videomuotoja, vaikka MP4 on suositeltavaa
   ༚  enintään 4 Gt videota kohden
   ༚  videoita pysty- (suositus) ja vaakasuuntaisessa muodossa.

Kun Series-sarjasi on lähetetty, se tarkastetaan sen varmistamiseksi, että se on Yhteisön suuntaviivojen mukainen. Tarkistus voi kestää jopa 72 tuntia sisällön pituudesta riippuen. Saat ilmoituksen, kun Series-sarjasi on hyväksytty ja julkaistu. Julkaisun jälkeen katsojat voivat maksaa pääsystä Series-sarjaan joko profiilisi kautta tai voit linkittää sen johonkin olemassa olevaan TikTok-videoosi.

Series-sarjan hallinta

Voit hallita Series-sarjaasi Tiktok-sovelluksessa tai tietokoneellasi. Voit lisätä videoita, asettaa videon traileriksi ja paljon muuta. Muista, että voit hallita luonnosteltua Series-sarjaa sovelluksessa ja julkaistua Series-sarjaa tietokoneellasi.

Series-sarjan hallinta sovelluksessa:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta profiilisi esittelyssä olevaa
Series-linkkiä ja napauta sitten Siirry Series-portaaliin.
3. Napauta Series-sarjaluonnosta, jota haluat hallita. Video-osiossa voit:
༚ lisätä videoita napauttamalla
+ -painiketta
༚ järjestää tai poistaa videoita napauttamalla
Muokkaa-painiketta
4. Napauta
Lisää ... -painiketta yläreunassa ja napauta Muokkaa Series-sarjan tietoja muokataksesi tietoja, joita haluat muuttaa tai lisätä. Voit muokata tai lisätä seuraavia tietoja:
   ༚  otsikko
   ༚  kuvaus
   ༚  kansikuva
   ༚  hinta ༚ alennus
5. Napauta
Seuraava ja napauta sitten Tallenna päivittääksesi muutokset.

Voit myös hallita Series-sarjaasi TikTok-tililtäsi tietokoneella. Täällä voit tarkistaa Series-sarjan tilan ja käyttäjäarviot, muuttaa videoiden järjestystä, poistaa videon ja paljon muuta.

Series-sarjan hallinta tietokoneella:
1. Kirjaudu tilillesi tietokoneselaimella.
2. Klikkaa profiilikuvaasi ja valitse sitten
Series.
3. Klikkaa
Hallinnoi Series-sarjoja.
4. Nyt voit...
   ༚  ladata videoita
   ༚  poistaa videoita
   ༚  muokata Series-sarjan nimeä, kuvausta ja kansikuvaa
   ༚  muokata videon otsikkoa
   ༚  hallita luonnoksia
   ༚  tarkastella ostettujen videoiden kokonaismäärää
   ༚  hallita Series-sarjan alennuksia
   ༚  tarkastella tarkastuksen tilaa
   ༚  tarkastella käyttäjäarvioita
   ༚  muuttaa videoiden järjestystä
   ༚  perua Series-sarjan julkaisun

Muista seuraavat seikat:
•  Et voi muokata Series-sarjan hintaa julkaisemisen jälkeen.
•  Voit muokata Series-sarjan tietoja, videoiden kuvauksia tai kansikuvia enintään viisi kertaa sen julkaisemisen jälkeen.
•  Voit poistaa sovelluksessa vain yksittäisen videon Series-sarjastasi, mutta voit poistaa kokonaisen Series-sarjan tietokoneellasi.

Series-sarjan linkittäminen TikTok-videoon

Voit linkittää Series-sarjan TikTok-videoosi seuraavasti:
1. Ennen kuin julkaiset videon, napauta
Lisää linkki TikTok-sovelluksen Julkaisu-näytöllä.
2. Napauta
Series ja valitse Series-sarja, jonka haluat linkittää videoosi.
3. Napauta
Lisää videoon jatkaaksesi.
4. Tee mahdolliset lisämuutokset
Julkaisu-näytössä ja viimeistele napauttamalla Julkaise. Linkki näkyy videossasi kuvatekstin yläpuolella ja ohjaa ihmiset maksumuurin takaisen sisältösi pariin.

Tietoa Series-sarjojen yleisöarvioista

Series-sarjasi ostavat katsojat voivat lähettää arvion, joka julkaistaan Series-näytössä. Voit myös tarkastella kokonaisarvioitasi kohdassa
Hallinnoi Series-sarjoja.