Cadeaus versturen bij een TikTok-video

Je kunt een Cadeau sturen naar een video op TikTok om te reageren en je waardering te tonen voor de content van de maker.

Om een Cadeau te sturen moet je Munten kopen. Wanneer je een Cadeau stuurt, wordt de waarde in Munten van dit Cadeau in mindering gebracht op je accountsaldo.

Opmerking:
•  Je moet 18 jaar of ouder zijn (of 19 in Zuid-Korea) om Munten te kunnen kopen en gebruiken om Cadeaus te versturen.
•  Cadeaus zijn alleen beschikbaar in bepaalde landen.
•  Op het sturen van Cadeaus is ons Beleid inzake virtuele items van toepassing.
•  Je kunt alleen via persoonlijke accounts Cadeaus naar video's sturen. Zakelijke accounts, accounts van overheden, politici en politieke partijen en alle andere accounts van openbaar belang komen niet in aanmerking voor het sturen van Cadeaus of het ontvangen van Cadeaus voor hun content.

Een Cadeau naar een video op TikTok sturen

1. Tik in de TikTok-app op de knop
Reacties bij een video.
2. Tik op de knop
Cadeau naast Reactie toevoegen. Als je geen Cadeaus ziet, dan komt de video op dit moment niet in aanmerking voor het ontvangen van Cadeaus.
3. Kies het Cadeau dat je wilt sturen.
4. Als je meer Munten moet kopen, tik dan op
Opladen en volg de instructies om de betaling te voltooien.
5. Schrijf een reactie en tik op