Lahja-rajailmoitus

Voit halutessasi asettaa päivittäisen Lahjarajan itsellesi. Saat ilmoituksen, kun saavutat päivän Lahjarajan TikTokissa. Voit ottaa tämän asetuksen käyttöön ja poistaa sen käytöstä milloin tahansa.

Lue lisää Lahjan lähettämisestä LIVEn aikana TikTokissa.

Lahjarajan asettaminen TikTokissa

Voit asettaa Lahjarajan seuraavasti:
1. Napauta LIVE TikTok-sovelluksen yläreunassa.
2. Napauta alareunassa olevaa Jaa-painiketta.
3. Napauta Asetukset.
4. Napauta Lahjarajailmoitus, ota sitten Lahjarajailmoitus-asetus käyttöön ja aseta päivittäinen lahjaraja noudattamalla ohjeita.
5. Napauta Aseta. Ilmoitamme sinulle, kun saavutat rajan.
6. Kun saat ilmoituksen Lahjarajasta, säädä rajaa napauttamalla Hallitse rajaa tai voit poistaa ilmoitukset käytöstä 7 päivän ajaksi.