TikTok LIVE-multigjester

Hopp til et avsnitt

Hva er multigjester på TikTok Live?  •  Slik inviterer du gjester til å bli med i din TikTok LIVE  •  Slik administrerer du innstillingene for TikTok LIVE-multigjester  •  Slik fjerner du gjester fra TikTok LIVE  •  Slik godtar du invitasjoner om å bli med på TikTok LIVE  •  Slik ber du om å bli med i TikTok LIVE

Hva er multigjester på TikTok Live?

Med multigjest-funksjonen kan skapere være vert for gjester i LIVE-videoer. Seerne kan sende gjesteforespørsler, mens skapere kan invitere et begrenset antall gjester for å koble til i lyd- eller videomodus. Andre seere kan sende gaver til skaperene og gjestene under LIVE-videoen.

Slik inviterer du gjester til å bli med i TikTok LIVE

Slik inviterer du gjester til å bli med i TikTok LIVE:
1. Under LIVE-en din kan du trykke på Multigjest nederst på skjermen.
2. Trykk på Inviter og velg andre skapere eller venner du vil skal bli med som gjester.
3. Trykk på Godta for å godkjenne venners eller seeres forespørsler om å bli med i LIVE-en din.

Slik styrer du innstillingene for TikTok LIVE-multigjester

1. Under LIVE-en din kan du trykke på Multigjest nederst på skjermen.
2. Trykk på Innstillinger. Her kan du endre følgende oppsett og tillatelser for LIVE-en:
  ༚  Panel: Dette oppsettet holder deg på hovedskjermen. Vi anbefaler å bruke dette oppsettet for LIVE-videoer med én person til, eller gjester som bare kobles til med lyd.
  ༚  Rutenett: Dette oppsettet gir gjestene mer eksponering på skjermen. Vi anbefaler dette oppsettet for talentfremføringer og spilling.
  ༚  Fast oppsett: Dette oppsettet endres ikke, uavhengig av antallet gjester. Hvis ikke tilpasses oppsettet automatisk basert på antall gjester.

Slik fjerner du gjester fra TikTok LIVE

Slik fjerner du gjester fra TikTok LIVE:
1. På LIVE-skjermen trykker du på X ved siden av gjesten du vil fjerne.
2. Trykk på Avslutt nå for å bekrefte.
Eller
1. Trykk på Multigjest nederst på skjermen.
2. Trykk på X ved siden av gjesten du vil fjerne. Alternativt kan du her gå til gjestens profil og trykke på Koble fra.

Slik godtar du invitasjoner om å bli med på TikTok LIVE

Slik godtar du invitasjoner om å bli med på TikTok LIVE:
1. På varselet som inviterer deg til å bli med på LIVE-en, trykk på Delta med video eller Delta med lyd for å godta.
2. Du kan justere videoinnstillingene ved å legge til Forbedre-filteret, velge Rekvisitter og slå kameraet og lyden på eller av. Vi aktiverer kameraet og mikrofonen slik at du får en forhåndsvisning av videoen og lyden før du blir med på LIVE-en.
3. Trykk på Send LIVE når du er klar. Du blir med på LIVE-en etter fem sekunder.

Slik ber du om å bli med i TikTok LIVE

Slik ber du om å bli med i TikTok LIVE:
1. Under LIVE-videoer trykker du på Multigjest og Søk.
2. Når skaperen har godtatt forespørselen, videresendes du til videoinnstillingene, der du kan legge til Forbedre-filteret, velge Rekvisitter og slå kameraet og lyden på eller av. Vi aktiverer kameraet og mikrofonen slik at du får en forhåndsvisning av videoen og lyden før du blir med på LIVE-en.
3. Trykk på Send LIVE når du er klar. Du blir med på LIVE-en etter fem sekunder.

Merk: Når du godtar LIVE-invitasjoner, sjekker vi kamera- og mikrofontillatelsene på enheten din for å sikre at du kan koble til LIVE-en. Vi tar ikke opp noe med kameraet eller mikrofonen før du går til LIVE-videoinnstillingene for å sikre at du får en forhåndsvisning av videoen eller lyden din før du blir med i LIVE-en.