Hva er TikTok LIVE?

Hopp til et avsnitt

Om TikTok LIVE  •  Hvem kan bruke LIVE på TikTok?  •  Slik ser du en LIVE på TikTok  •  Slik sender du LIVE på TikTok

Om TikTok LIVE

Med TikTok LIVE kan seere og skapere samhandle i sanntid. Som skaper har du kanskje tilgang til LIVE-funksjoner som effekter, multigjest-vertskap, moderering, LIVE-Gaver og andre innstillinger. Som seer kan du støtte LIVE-innholdet fra favorittskaperne dine ved å se LIVE-videoene deres, abonnere på LIVE-fellesskaper, delta i chatten, reagere på LIVE-en deres med virtuelle Gaver med mer.

Merk: LIVE og Gaver er for øyeblikket ikke tilgjengelig i alle områder.

Hvem kan bruke LIVE på TikTok?

Dette er kriteriene for å bruke LIVE på TikTok:
•  Du må være 18 år eller eldre for å sende LIVE.
•  Du må være 18 år eller eldre (eller 19 år i Sør-Korea) for å sende eller motta Gaver under en LIVE.
•  Du må ha 1000 følgere for å sende LIVE (kan variere i ulike områder).

Husk å følge TikToks retningslinjer for fellesskapet og tjenestevilkårene for å fremme et morsomt, positivt og trygt miljø på TikTok.

Slik ser du en LIVE på TikTok

For å se en LIVE åpner du TikTok-appen og trykker på LIVE øverst for å se videoer fra skaperne som for øyeblikket er LIVE. Du kan også se LIVE-videoer som vises i «For deg»-strømmen og Følger-strømmen, innboksen, søkeresultatene og på profilen til andre skapere.

Slik sender du LIVE på TikTok

1. Trykk på Legg til innlegg + -knappen nederst.
2. Trykk på LIVE nederst.
3. Legg til en tittel, effekt eller endre andre LIVE-verktøy og innstillinger.
4. Trykk på Send LIVE for å starte LIVE-en.
Merk: Du kan også endre LIVE-verktøy og innstillinger, inkludert sikkerhetsinnstillinger, under LIVE-en.

Når du er klar til å avslutte LIVE-en, trykker du på Avslutt LIVE øverst, og deretter Avslutt nå.