LIVE-gaver på TikTok

Gå til en del

Hva er LIVE-Gaver på TikTok?  •  Hva er kvalifiseringskravene for LIVE-Gaver?  •  Slik administrerer du LIVE-Gaver

Hva er LIVE-Gaver på TikTok?

LIVE-Gaver er en av funksjonene som gjør det mulig for skapere å samle Diamanter , som gis basert på hvor populære LIVE-videoene dine er.

Når du slår på LIVE-Gaver og sender LIVE, kan seerne dine sende virtuelle Gaver som vises på skjermen. Med disse Gavene kan seerne reagere og vise sin takknemlighet for innholdet ditt i sanntid – det er en av måtene seerne dine kan gjøre innholdet ditt populært på. Vi gir deg Diamanter jo mer populært innholdet ditt blir.

Ved slutten av LIVE-en, ser du i LIVE-sammendraget det totale antallet Diamanter du fikk.

Finn ut mer om LIVE-Gaver på Skaperportalen.

Merk: Når du mottar Gaver under LIVE-sendinger og samler Diamanter, er det underlagt våre retningslinjer for virtuelle artikler.

Hva er kvalifiseringskravene for LIVE-Gaver?

Du må innfri følgende krav for å slå på LIVE-Gaver:
•  Bo på et sted der LIVE-Gaver er tilgjengelig.
•  Ha fylt 18 år (eller 19 år i Sør-Korea).
•  Være kvalifisert til å sende LIVE.
•  Ha en konto der alt er i orden og som følger våre retningslinjer for fellesskapet og tjenestevilkår. Kontoer tilhørende regjeringer, politikere, politiske partier og andre offentlige interesser er ikke kvalifiserte til å samle Diamanter via LIVE-Gaver.

Slik administrerer du LIVE-Gaver

Slik slår du LIVE-Gaver på eller av:
1. På
LIVE-skjermen trykker du på Innstillinger.
2. Slå
LIVE-Gaver på eller av.
3. Gjør eventuelle andre endringer på
LIVE-skjermen og trykk på Send LIVE for å fullføre.