Wachtwoord resetten

Zo stel je je wachtwoord opnieuw in terwijl je ingelogd bent:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Account en vervolgens op Wachtwoord.
5. Volg de instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Zo stel je je wachtwoord opnieuw in als je niet ingelogd bent:
1. Tik in de TikTok-app op Registreren.
2. Tik op Inloggen onderaan de pagina.
3. Selecteer Met telefoonnummer/e-mailadres/gebruikersnaam.
4. Kies E-mailadres/gebruikersnaam.
5. Tik op Wachtwoord vergeten?
6. Kies of je je wachtwoord opnieuw wilt instellen via je Telefoonnummer of via je E-mailadres.

Opmerking: als je je bij TikTok hebt geregistreerd met een account van een ander sociaal medium, moet je het wachtwoord van dat platform opnieuw instellen.