E-mailadres en telefoonnummer

Naar een onderdeel springen

Kun je hetzelfde e-mailadres voor meerdere TikTok-accounts gebruiken?Een e-mailadres toevoegen, wijzigen of verwijderen op TikTokKun je hetzelfde telefoonnummer voor meerdere TikTok-accounts gebruiken?Een telefoonnummer toevoegen, wijzigen of verwijderen op TikTok

Kun je hetzelfde e-mailadres voor meerdere TikTok-accounts gebruiken?

Omdat je e-mailadres slechts aan één TikTok-account kan worden gekoppeld, kun je hetzelfde e-mailadres niet gebruiken om extra of meerdere accounts aan te maken. Als je een nieuwe account wilt aanmaken, gebruik dan een ander e-mailadres of wijzig het e-mailadres dat aan je bestaande account is gekoppeld.

Onthoud:
•  Je kunt je wachtwoord opnieuw instellen als je problemen hebt met inloggen op je TikTok-account.
•  Als je je TikTok-account verwijdert dat momenteel aan je e-mailadres gekoppeld is, wordt het 30 dagen gedeactiveerd en daarna definitief gewist. Na 30 dagen kun je dat e-mailadres koppelen aan een nieuwe account.

Zo vind je het e-mailadres dat aan je TikTok-account is gekoppeld:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Account.
5. Tik op Gebruikersgegevens en vervolgens op E-mailadres.

Een e-mailadres toevoegen, wijzigen of verwijderen op TikTok

Je kunt je e-mailadres op elk moment toevoegen of wijzigen via je accountinstellingen en het e-mailadres verwijderen wanneer je een alternatieve methode hebt opgegeven om op je account in te loggen.

We raden je aan om altijd een mobiel telefoonnummer aan je account toe te voegen, zodat je toegang tot je account kunt krijgen als je ooit de toegang tot je e-mail verliest. Door je telefoonnummer aan je account toe te voegen, kun je ook de beveiliging van je account versterken met 2-stapsverificatie en je advertentie-ervaring verbeteren en personaliseren.

Lees meer over hoe je e-mailadres wordt gebruikt op TikTok..

Zo voeg je een e-mailadres toe aan je account:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Account en vervolgens op Gebruikersgegevens.
5. Tik op E-mailadres, voer je e-mailadres in en tik vervolgens op Code versturen om je identiteit te verifiëren.
6. Voer de verificatiecode in die naar je e-mailadres is gestuurd.

Zo wijzig je het e-mailadres dat aan je TikTok-account is gekoppeld:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Account en vervolgens op Gebruikersgegevens.
5. Tik op E-mailadres, vervolgens op E-mailadres wijzigen en voer de verificatiecode in die naar je huidige e-mailadres is gestuurd.
6. Voer in het volgende scherm het nieuwe e-mailadres in, tik vervolgens op Code versturen en voer de verificatiecode in die naar je nieuwe e-mailadres is gestuurd.

Opmerking: omdat we verificatiecodes naar je e-mailadres versturen, moeten zowel het oude als het nieuwe e-mailadres die aan het account zijn gekoppeld, actief en geverifieerd zijn.

Zo verwijder je het e-mailadres dat aan je TikTok-account is gekoppeld:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Account.
5. Tik op Gebruikersgegevens en vervolgens op E-mailadres.
6. Selecteer E-mailadres ontkoppelen en vervolgens op Doorgaan met ontkoppelen.
7. Voer de verificatiecode in die naar je e-mailadres is gestuurd.

Kun je hetzelfde telefoonnummer voor meerdere TikTok-accounts gebruiken?

Omdat je mobiele telefoonnummer slechts aan één TikTok-account kan worden gekoppeld, kun je hetzelfde telefoonnummer niet gebruiken om extra of meerdere accounts aan te maken. Als je een nieuwe account wilt aanmaken, gebruik dan een ander telefoonnummer of wijzig het telefoonnummer dat aan je bestaande account is gekoppeld.

Onthoud:
• Je kunt je wachtwoord opnieuw instellen als je problemen hebt met inloggen op je TikTok-account.
• Als je je TikTok-account verwijdert dat momenteel aan je telefoonnummer gekoppeld is, wordt het 30 dagen gedeactiveerd en daarna definitief gewist. Na 30 dagen kun je dat telefoonnummer koppelen aan een nieuw account.

Zo vind je het telefoonnummer dat aan je TikTok-account is gekoppeld:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Account en vervolgens op Gebruikersgegevens.
5. Tik op Telefoonnummer.

Een telefoonnummer toevoegen, wijzigen of verwijderen op TikTok

Je kunt je telefoonnummer op elk moment toevoegen of wijzigen via je accountinstellingen en het verwijderen wanneer je een alternatieve methode hebt opgegeven om op je account in te loggen.
We raden je aan om altijd een e-mailadres aan je account toe te voegen, zodat je toegang tot je account kunt krijgen mocht je ooit de toegang tot je mobiel telefoonnummer verliezen. Als je je e-mailadres aan je account toevoegt, kun je daarnaast de beveiliging van je account versterken met 2-stapsverificatie en je advertentie-ervaring verbeteren en personaliseren.
Meer informatie over hoe je telefoonnummer op TikTok wordt gebruikt.

Een telefoonnummer aan je account toevoegen:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Account.
5. Tik op Gebruikersgegevens en vervolgens op Telefoonnummer.
6. Voer de verificatie in die naar je mobiele apparaat is gestuurd.

Het telefoonnummer wijzigen dat aan je account is gekoppeld:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Account.
5. Tik op Gebruikersgegevens en vervolgens op Telefoonnummer.
6. Voer op het volgende scherm je nieuwe telefoonnummer in, tik vervolgens op Code versturen en voer de verificatiecode in die naar je bijgewerkte mobiele apparaat is gestuurd.

Opmerking: omdat we verificatiecodes naar je apparaat versturen, moeten zowel het oude als het nieuwe telefoonnummer dat aan het account gekoppeld is, actief en geverifieerd zijn.

Het telefoonnummer verwijderen dat aan je account is gekoppeld:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Account.
5. Tik op Gebruikersgegevens en vervolgens op Telefoonnummer.
6. Selecteer Telefoonnummer ontkoppelen en vervolgens op Doorgaan met ontkoppelen.
7. Voer de verificatie in die naar je mobiele apparaat is gestuurd.

Meer informatie over hoe je je account veilig houdt.