E-mailadres en telefoonnummer

Naar een onderdeel springen

Mijn e-mailadres wordt gebruikt op een ander account  •  E-mailadres van het account wijzigen  •  Mijn telefoonnummer wordt gebruikt op een ander account  •  Telefoonnummer van het account wijzigen

Mijn e-mailadres wordt gebruikt op een ander account

E-mailadressen kunnen slechts aan één account zijn gekoppeld. Als je je e-mailadres aan een nieuw account wilt koppelen, raden we je aan het e-mailadres te wijzigen.
Zo vind je het account dat momenteel aan je e-mailadres is gekoppeld:
1. Log uit bij het account.
2. Tik op Profiel rechtsonder.
3. Tik op Registreren.
4. Tik op Inloggen onderaan de pagina.
5. Selecteer Telefoonnummer /E-mailadres /Gebruikersnaam gebruiken.
6. Kies E-mailadres / Gebruikersnaam.

E-mailadres van het account wijzigen

Zo wijzig je het aan het account gekoppelde e-mailadres:
1. Tik op Profiel rechtsonder.
2. Tik op het 3-lijnenpictogram rechtsboven.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Selecteer Account beheren > E-mailadres.
5. Verifieer je huidige e-mailadres om een nieuw adres te koppelen.

Mijn telefoonnummer wordt gebruikt op een ander account

Telefoonnummers kunnen aan slechts één TikTok-account zijn gekoppeld. Als je je telefoonnummer aan een nieuw account wilt koppelen, raden we je aan het telefoonnummer van het account te wijzigen of het account te verwijderen dat momenteel aan je telefoonnummer is gekoppeld.
Het verwijderde account wordt gedeactiveerd gedurende 30 dagen en daarna permanent verwijderd. Daarna is het telefoonnummer beschikbaar om aan je nieuwe account te koppelen.
Zo vind je het account dat momenteel aan je telefoonnummer is gekoppeld:
1. Log uit bij het account.
2. Tik op Profiel rechtsonder.
3. Tik op Registreren.
4. Tik op Inloggen onderaan de pagina.
5. Selecteer Telefoonnummer /E-mailadres /Gebruikersnaam gebruiken.
6. Selecteer Telefoonnummer.

Telefoonnummer van het account wijzigen

Zo wijzig je het aan het account gekoppelde telefoonnummer:
1. Tik op Profiel rechtsonder.
2. Tik op het 3-lijnenpictogram rechtsboven.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Selecteer Account beheren > Telefoonnummer.
Opmerking: zowel het oude als het nieuwe aan het account gekoppelde telefoonnummer moet actief en geverifieerd zijn.