Eerste stappen

Als je een probleem ondervindt met de TikTok-app, probeer dan deze stappen te doorlopen om het probleem op te lossen. Controleer voordat je deze stappen volgt of je de nieuwste versies van de TikTok-app en van het besturingssysteem van je apparaat gebruikt.

Start de app en je apparaat opnieuw

Als eerste stap om het probleem op te lossen, raden we aan om de app en je apparaat opnieuw te starten.

Controleer je internetverbinding

Een zwak gegevens- of wifisignaal kan je ervaring op TikTok ook beïnvloeden. Probeer van wifi naar mobiele gegevens te schakelen om te zien of het probleem verband houdt met de verbinding.

Wis de appcache

Als de internetverbinding niet het probleem is, probeer dan je appcache te wissen.

Zo wis je de cache:

1. Tik op Profiel rechtsonder.
2. Tik op het 3-lijnenpictogram rechtsboven.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Cache wissen.

Werkt het nog steeds niet?

Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd en je probleem er nog steeds is, laat het ons dan weten door het probleem te melden.