Een probleem melden

Je kunt elk probleem melden dat zich voordoet terwijl je TikTok gebruikt.

Een probleem op TikTok melden

Je kunt een TikTok-melding indienen over verschillende onderwerpen. Zo meld je een probleem:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel. Als je niet ingelogd bent, kun je gevraagd worden dat te doen.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op Instellingen en privacy en selecteer Een probleem melden.
4. Selecteer een Onderwerp. Je wordt mogelijk gevraagd om binnen elke categorie een subonderwerp te selecteren. Volg de gegeven stappen om het probleem op te lossen.

Lees meer over onze communityrichtlijnen en hoe je andere problemen meldt of feedback geeft op TikTok.