Önerilen hesaplar

Şu bölüme atlayın


Sizin için önerdiğimiz hesaplar  •  Hesabınızı başkalarına önerme  •  Hesabınızı Başkalarına Önerin ayarı nasıl açılır veya kapatılır  •  Kişileri ve Facebook Arkadaşlarını Senkronize Et ayarı nasıl açılır veya kapatılır



TikTok'ta tanıyor olabileceğiniz kişileri bulmanıza ve takip etmenize yardımcı olmak için, bu kişilerin videolarını size göstererek veya profilinizdeki Arkadaşları Bul özelliği ile size bazı hesaplar öneririz. Ayrıca başkaları da sizi TikTok'ta takip edebilsin diye sizin hesabınızı da onlara öneririz.






Size önerdiğimiz hesaplar


TikTok'la paylaştığınız bilgilere dayanarak size bir hesap önerebiliriz çünkü hesap şu kişiye ait:
•  Telefon kişilerinizde numarası bulunan ve Kişileri ve Facebook arkadaşlarınızı senkronize edin ayarıyla telefon numarasını senkronize etmeyi seçtiğiniz biri.
•  Facebook'ta arkadaşınız olan ve ikinizin deKişileri ve Facebook arkadaşlarınızı senkronize edin ayarıyla Facebook arkadaşlarını senkronize etmeyi seçtiği biri.
•  TikTok'ta karşılıklı bağlantılarınızın olduğu biri. Aynı hesapları takip ettiğiniz, onları takip eden hesapları takip ettiğiniz, sizin de takip ettiğiniz ve sizi geri takip eden hesapları takip eden kişilerle ortak bağlantılarınız olabilir.
•  TikTok'ta sizi takip eden biri.

Kişileri ve Facebook arkadaşlarınızı senkronize edin özelliğini Gizlilik ayarları bölümünden açıp kapatabilirsiniz.






Hesabınızın başkalarına önerilmesi


TikTok, hesabınızı TikTok'taki diğer kişilere önerebilir. Hesabınızın başkalarına nasıl önerildiğinizi Gizlilik ayarlarınızdaki Hesabınızı başkalarına önerin bölümünden kontrol edebilirsiniz. Bu, hesabınızı aşağıdakilere önerip önermemizi kontrol etmenizi sağlar:
   ༚  Kişiler
   ༚  Facebook arkadaşları
   ༚  Karşılıklı bağlantıları olan kişiler
   ༚  Bağlantıları açan veya size gönderen kişiler
Bu ayarları Gizlilik ayarları bölümünden istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Şunları unutmayın:
•  Tüm bu ayarlar kapatılsa bile hesabınız TikTok'ta takip ettiğiniz kişilere önerilebilir.
•  Hesabınız gizliyse ve bu ayarlar açıksa, başkalarının hesabınızı takip etmesini öneririz, ancak yalnızca onayladığınız kişiler sizi takip edebilir ve videolarınızı izleyebilir.

Kişiler
Hesabınızı başkalarına önerin bölümündeki Kişiler ayarı açıkken, telefon numaranızı TikTok hesabınıza eklemişseniz ve size önerdiğimiz kişi telefon kişilerini TikTok ile senkronize etmeyi seçmişse ve sizin numaranız da bu kişinin telefon rehberinde yer alıyorsa hesabınız TikTok'ta başka birine önerilebilir. Not: Kişilerinizi senkronize etmiş olmanız gerekmez.

Facebook Arkadaşları
Hesabınızı başkalarına önerin bölümündeki Facebook arkadaşları ayarı açıkken, TikTok'ta hesabınız, Facebook'ta arkadaşınız olan ve ikinizin de Facebook arkadaş listesini TikTok ile senkronize etmeyi seçtiği birine önerilebilir.

Karşılıklı Bağlantılarınız olan kişiler
Hesabınızı başkalarına önerin bölümündeki Karşılıklı bağlantılarınız olan kişiler ayarı açıkken, TikTok hesabınız TikTok'ta karşılıklı bağlantılarınızın olduğu birine önerilebilir.

Şu durumlarda TikTok'taki biriyle karşılıklı bağlantılarınız olabilir:
• İkiniz de aynı hesapları takip ediyorsanız.
• Bu kişiyi takip eden hesapları takip ediyorsanız.
• Bu kişi takip ettiğiniz ve sizi geri takip eden hesapları takip ediyorsa.

Bağlantıları Açan veya Size Gönderen Kişiler
Hesabınızı başkalarına önerin bölümündeki Bağlantıları açan veya size gönderen kişiler ayarı açıkken, TikTok hesabınız TikTok'ta size bir bağlantı gönderen veya sizin TikTok'taki bir videoya gönderdiğiniz bir bağlantıyı açan kişilere önerilebilir. Bu, TikTok platformu dışında (örneğin, kısa mesaj yoluyla veya başka bir platform aracılığıyla) paylaşılan bağlantıları da içerir.






Hesabınızı Başkalarına Önerin ayarı nasıl açılır veya kapatılır


Hesabınızın Kişilere, Facebook arkadaşlarınıza, Karşılıklı bağlantılarınızın olduğu kişilere ve bağlantıları açan veya size gönderen kişilere önerilip önerilemeyeceğini kontrol etmek için Hesabınızı başkalarına önerin ayarınızı gözden geçirebilir ve değiştirebilirsiniz.

1. Sağ alttaki Profil seçeneğine dokunun.
2. Ayarlarınıza gitmek için sağ üstteki 3-satırlı menü simgesine dokunun.
3. Ayarlar ve Gizlilik bölümüne.
4. Gizlilik seçeneğine ve ardından Hesabınızı başkalarına önerin seçeneğine dokunun.
5. Değiştirmek istediğiniz ayarın yanındaki geçiş simgesine dokunun.






Kişileri ve Facebook Arkadaşlarınızı Senkronize Edin ayarınız nasıl açılır veya kapatılır


Gizlilik ayarlarınızda, TikTok'un telefon kişilerinizi ve Facebook arkadaşlarınızı senkronize etmesine izin verebilirsiniz. Ayrıca senkronize etme işlemini istediğiniz zaman durdurabilir ve daha öncesinde senkronize edilmiş verileri TikTok'tan kaldırabilirsiniz.

1. Sağ alttaki Profil seçeneğine dokunun.
2. Ayarlarınıza gitmek için sağ üstteki 3-satırlı menü simgesine dokunun.
3. Ayarlar ve Gizlilik bölümüne.
4. Gizlilik bölümüne, ardından Kişileri ve Facebook arkadaşlarınızı senkronize edin seçeneğine dokunun.
5. Kişileri senkronize edin veya Facebook arkadaşlarınızı senkronize edin ayarlarının yanındaki geçiş simgesine dokunarak ayarı açın veya kapatın. Ayrıca önceden senkronize edilmiş verileri kaldırabilirsiniz.


Yardımcı oldu mu?