Kommerciel brug af musik på TikTok

Når du slår indhold op, der promoverer et brand, et produkt eller en tjeneste, anbefaler vi, at du kun bruger musik fra vores Kommercielle Musikbibliotek, da det er forhåndsgodkendt til kommerciel brug. Det er fordi, de licenser, vi har til musik udover det Kommercielle Musikbibliotek, ikke dækker kommerciel brug af musik i indhold.

Hvis du vælger at bruge en original lyd eller musik uden for vores Kommercielle Musikbibliotek, skal du acceptere vores bekræftelse af musikbrug, når indstillingen for oplysning om indhold er slået til. Dette bekræfter, at der ikke er ophavsretligt beskyttet musik i videoen, eller at du har indhentet og betalt for alle nødvendige licenser til at bruge musikken.

Hvis du slår en video op som en del af en TikTok-kampagne, kan du få mere at vide om brug af musik på vores TikTok Creator Marketplace.