Betalinger på serier

Hop til et afsnit

Sådan beregnes dine udbetalinger  •  Sådan ser du dine udbetalinger  •  Sådan modtager du din betaling

Sådan beregnes dine udbetalinger

Du kan vælge prisen for din serie fra rullemenuen, der går fra 0,99 USD til 189,99 USD. Udbetalingerne beregnes ud fra det antal adgange til serien, der er blevet købt. Se flere oplysninger om din betaling. Husk, at du ikke kan ændre prisen på en serie, når den først er slået op.

Sådan ser du dine udbetalinger

På den første dag i hver måned modtager du en notifikation med dine samlede udbetalinger fra den foregående måned.

For at se din betaling:
1. Tryk på
Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen
Menu ☰ øverst, og vælg derefter saldo.
3. Tryk på
Andre, og tryk derefter på Månedlige indtægter.

Sådan modtager du din betaling

Hvis det samlede betalingsbeløb, der er samlet på din konto fra en serie, er lig med eller overstiger 50 $ (eller tilsvarende lokal valuta), vil din betaling automatisk blive sendt til dig den 15. i hver måned.

Bemærk:
1. Inden din betaling bliver sendt til dig, bliver du bedt om at oprette eller tilknytte din eksisterende PayPal-konto, udfylde en skatteformular og bekræfte din identitet. Sørg for at angive de påkrævede oplysninger, da du ellers kan blive underlagt obligatorisk tilbageholdelse og ikke længere være kvalificeret til at deltage i Serier.
2. I gældende jurisdiktioner, Momsregistrerede producenter skal udstede en korrekt momsfaktura til TikTok. For at forenkle dette krav kan TikTok udstede fakturaerne på dine vegne, hvis du læser og accepterer aftalen om selvfakturering. Hvis du er en skattepligtig person, bliver du bedt om at udfylde aftalen om selvfakturering, før din første betaling bliver sendt til dig.