Videogaver på TikTok

Gå til en sektion

Om videogaver på TikTok  •  Sådan slår du videogaver til  •  Sådan administreres videogaver

Om videogaver på TikTok

Videogaver er en måde, hvorpå dine seere kan reagere og vise deres værdsættelse af dit indhold. Ved at slå videogaver til kan du samle diamanter baseret på populariteten af dine videoer på TikTok.

For at være berettiget til videogaver skal du opfylde følgende krav:
•  Du skal bo et sted, hvor videogaver er tilgængelige. Denne funktion er ikke tilgængelig alle steder.
•  Du skal være 18 år eller ældre (eller 19 i Sydkorea).
•  Du skal have mindst 10.000 følgere, og din konto skal være mindst 30 dage gammel.
•  Du skal have offentliggjort en offentlig video inden for de sidste 30 dage.
•  Din konto skal være i god stand og overholde vores Retningslinjer for Fællesskabet og Tjenestevilkår.
•  Du skal have en personlig konto. Forretningskonti, regeringskonti, politikerkonti og konti for politiske partier samt alle andre konti af offentlig interesse er ikke berettigede til at modtage gaver for deres indhold.

Videoer er ikke kvalificerede, hvis de indeholder:
•  Duetter og Sammenføj.
•  Annoncer, sponsoreret indhold eller promoverede opslag.
•  Indhold, der overtræder vores Retningslinjer for Fællesskabet.

Bemærk: Modtagelse af gaver og indsamling af diamanter er underlagt vores politik for virtuelle genstande.

Sådan slår du videogaver til

For at slå videogaver til:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst på siden.
3. Tryk på
Producentværktøjer, tryk derefter på videogaver.
4. Slå indstillingen
Gaver til, gennemgå kravene, og tryk på Slå gaver til.

Sådan administreres videogaver

Sådan slår du videogaver til eller fra i TikTok:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst på siden.
3. Tryk på
Producentværktøjer, tryk derefter på videogaver.
4. Tryk på indstillingen
Gaver og slå dem til eller fra.

Læs mere om, hvordan du sender en gave til en TikTok-video, og hvordan du sender en gave under en LIVE på TikTok.