Opret og administrer serier

Hop til et afsnit

Sådan opretter du en serie  •  Sådan administrerer du en serie  •  Sådan linker du en serie til din TikTok-video  •  Om seriebedømmelser

Sådan opretter man en Serie

Du kan oprette en serie i TikTok-appen eller på din computer.

Sådan opretter du en serie i appen:
Opslagsskærm
1. I TikTok-appen skal du trykke på knappen
Opslag + nederst på skærmen og uploade eller optage din video.
2. Tryk på
Næste for at tilføje en videotekst og andre ønskede oplysninger, og tryk derefter på Flere muligheder.
3. Tryk på
Tilføj til serie, og tilføj en serietitel og en videotitel.
4. Tryk på
Næste, og tilføj en beskrivelse, en pris og en forside til hele din serie.
5. Tryk på
Næste for at gennemgå seriedetaljerne, og tryk på Send for at indsende serien til gennemgang, eller tryk på Gem for at gemme den i dine kladder.

Profil
1. Tryk på
Profil i TikTok-appen, og tryk derefter på linket Serie i din profilbio.
2. Tryk på
Gå til serieportal, og tryk på Ny serie for at tilføje en titel, beskrivelse, pris og forside til din serie. Du kan også tilføje en tidsbegrænset rabat.
3. Tryk på
Næste for at gennemgå dine oplysninger, og tryk på Ny video for at uploade videoer til din serie. Du kan redigere din video og vil blive bedt om at vælge dine privatlivsindstillinger.
4. Tryk på
Næste, og tilføj en titel til din video, og tryk derefter på Næste for at se serieoplysningerne. Du kan også tilføje eller fjerne videoer.
5. Tryk på
Send for at indsende din serie til gennemgang eller Gem for at gemme den i dine kladder.

Serieportal
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst og derefter trykke på knappen Menu ☰ øverst.
2. Tryk på
Producentcentralen og derefter på Serier i afsnittet Indtjening.
3. Tryk på
Ny serie for at tilføje en titel, beskrivelse, pris og forside til din serie. Du kan også tilføje en tidsbegrænset rabat.
4. Tryk på
Næste for at gennemgå dine oplysninger, og tryk på Ny video for at uploade videoer til din serie. Du kan redigere din video og vil blive bedt om at vælge dine privatlivsindstillinger.
5. Tryk på
Næste, og tilføj en titel til din video, og tryk derefter på Næste for at se serieoplysningerne. Du kan også tilføje eller fjerne videoer.
6. Tryk på
Send for at indsende din serie til gennemgang eller Gem for at gemme den i dine kladder.

Sådan opretter du en serie på din computer:
1. Gå til www.tiktok.com/series og log ind på din konto.
2. Klik på dit profilfoto, og vælg derefter
Serier.
3. Klik på
Ny serie, og tilføj et navn, en beskrivelse, en forside og en pris.
4. På den næste side skal du vælge og uploade de videoer, du gerne vil have med i en serie.
5. Når du har uploadet alle dine videoer, skal du klikke på
Send for at afslutte.

Husk, at du kan uploade:
   ༚  Op til 80 videoer pr. serie.
   ༚  Videoer med en længde på mellem 30 sekunder og 20 minutter.
   ༚  Alle videoformater, men MP4 anbefales.
   ༚  Op til 4 GB pr. video.
   ༚  Videoer i lodret (anbefales) og vandret format.

Når du har indsendt din serie, vil den blive gennemgået for at sikre, at den lever op til vores retningslinjer for fællesskabet. Gennemgangen kan tage op til 72 timer afhængigt af indholdets længde. Du får besked, når din Serie er godkendt og offentliggjort. Når den er offentliggjort, kan seerne betale for adgang til serien fra din profil, eller hvis du linker den til en af dine TikTok-videoer.

Sådan administrerer du en serie

Du kan administrere dine serier i Tiktok-appen eller på din computer. Du har mulighed for at tilføje videoer, indstille en video som en trailer og meget mere. Husk, at du kan administrere en udarbejdet serie i appen og en offentliggjort serie på din computer.

Sådan administrerer du dine serier i appen:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på
Serielinket i din profilbio, og tryk derefter på Gå til serieportal.
3. Tryk på en seriekladde, du vil administrere. I videosektionen kan du:
   ༚  Trykke på knappen
+ for at tilføje flere videoer
   ༚  Trykke på knappen
Rediger øverst for at ændre rækkefølgen eller slette videoer.
4. Trykke på knappen
Mere ... øverst og trykke på Rediger serieoplysninger for at ændre de oplysninger, du gerne vil ændre eller tilføje. Du kan redigere eller tilføje:
   ༚  Titel
   ༚  Beskrivelse
   ༚  Forsidefoto
   ༚  Pris ༚ En rabat
5. Tryk på
Næste, og tryk derefter på Gem for at opdatere ændringerne.

Du kan også administrere dine serier fra din TikTok-konto på en computer. Her kan du tjekke dine seriers status og brugerbedømmelser, ændre rækkefølgen af videoer, slette en video og meget mere.

Sådan administrerer du en serie på din computer:
1. Log ind på din konto i en desktop-browser.
2. Tryk på dit profilfoto, og vælg derefter
Serier.
3. Tryk på
Administrer serier. 4. Herfra kan du:
   ༚  Upload videoer
   ༚  Slet videoer ༚ Rediger seriens navn, beskrivelse og forside
   ༚  Rediger videoens titel
   ༚  Administrer kladder
   ༚  Se det samlede antal videokøb
   ༚  Administrer serierabatter
   ༚  Tjek status for gennemgangen
   ༚  Tjek brugerbedømmelser
   ༚  Ændre rækkefølgen af videoer
   ༚  Fjern en serie fra listen

Husk:
•  Du kan ikke redigere priser, efter at en serie er slået op.
•  Du kan redigere seriens detaljer og videobeskrivelser og forsider op til 5 gange, efter at den er slået ud.
•  Du kan kun slette en enkelt video fra din serie i appen, men du kan slette en hel serie på din computer.

Sådan linker du en serie til din TikTok-video

Sådan linker du en serie til din TikTok-video:
1. Inden du slår en video op, skal du trykke på
Tilføj linkopslagsskærmen i TikTok-appen.
2. Tryk på
Serier, og vælg den serie, du vil linke til din video.
3. Tryk på
Tilføj til video for at fortsætte.
4. Foretag eventuelle yderligere ændringer på
opslagsskærmen, og tryk på slå op for at afslutte. Linket vises i din video over din undertekst, og det vil sende folk til dit betalingsindhold.

Om Seriebedømmelser

Seere, der køber din serie, kan afgive en bedømmelse, som offentliggøres på seriens skærm. Du kan også se dine samlede bedømmelser i
Administrer serier.