Creator Rewards Program

Hop til et afsnit

Hvad er Creator Rewards Program?  •  Hvordan virker Creator Rewards Program?  •  Hvem er berettiget til at deltage i Creator Rewards Program?  •  Hvilke videokrav er der i Creator Rewards Program?  •  Hvad betragtes som originalt indhold?  •  Hvad er kvalificerede visninger?  •  Hvordan beregnes belønninger?  •  Sådan tilmelder du dig Creator Rewards Program  •  Hvordan fungerer videogennemgangsprocessen?  •  Sådan indsender du en anke, hvis din video ikke er kvalificeret under Creator Rewards Program

Hvad er Creator Rewards Program?

Creator Rewards Program, tidligere kendt som Creativity Program Beta, er et belønningsprogram, der er designet til at hjælpe producenter med at fremme deres kreativitet og generere højere indtægtspotentiale ved at slå originalt indhold op af høj kvalitet.

Hvordan virker Creator Rewards Program?

Creator Rewards Program belønner kvalificerede producenter baseret på resultaterne af videoer, der opfylder programkravene. Belønninger beregnes på grundlag af kvalificerede visninger pr. 1.000 kvalificerede visninger (også kendt som RPM). Producenter akkumulerer flere belønninger, så længe de er en del af programmet, og deres videoer bliver ved med at klare sig godt.

Hvem er berettiget til at deltage i Creator Rewards Program?

Producenter skal opfylde følgende kriterier for at tilmelde sig og modtage belønninger under Creator Rewards Program:
•  Være baseret i et af de lande, hvor Creator Rewards Program er tilgængeligt.
•  Have en TikTok-konto som overholder reglerne, herunder ingen historik med gentagne eller uansvarlige overtrædelser af vores retningslinjer for fællesskabet og tjenestevilkår og deltagelse i ondsindede eller svigagtige aktiviteter.
•  Have en personlig konto. Virksomhedskonto og konti, der tilhører politiske eller offentlige organisationer, er ikke kvalificerede.
•  Være 18 år eller ældre (eller 19 år i Sydkorea)
•  Have mindst 10.000 følgere (eller 50.000 følgere i Sydkorea).
•  Have mindst 100.000 videovisninger i Til Dig-feedet inden for de sidste 30 dage.
•  Slå originalt indhold op som er kvalificeret til belønninger.
•  Slå videoer op, der er mindst et minut lange.

Producenter skal også opfylde følgende krav under Creator Rewards Program, når de er blevet accepteret:
•  Ingen involvering i ondsindede eller svigagtige aktiviteter som f.eks. at skaffe falske videovisninger eller øge antallet af følgere.
•  Slår originalt og autentisk indhold op, der taler til vores mission om at skabe glæde og inspirere kreativitet.
•  Må ikke manipulere eller forsøge at manipulere med programmet, belønningssystemet eller anbefalingssystemet.
•  Må ikke skabe ondsindet software eller ændre kode med henblik på kunstige tilmeldinger, opslag eller forøgede likes, følgere, visninger, kommentarer, delinger med mere.
•  Må ikke komme med falske udsagn, krænkende indhold eller deltage i krænkende adfærd, ulovlige eller kriminelle aktiviteter (herunder svindel) i forbindelse med programmet.

Hvis din konto viser sig at overtræde noget af ovenstående, vil du modtage en meddelelse, og din konto vil blive permanent eller midlertidigt fjernet fra Creator Rewards Program, afhængigt af hvor alvorlig overtrædelsen er.

Hvilke videokrav er der i Creator Rewards Program?

For at modtage belønninger under Creator Rewards Program skal videoer opfylde følgende krav:
•  Skal være originalt indhold af høj kvalitet, alt sammen filmet, designet og produceret af dig selv.
•  Være mindst ét minut lange.
•  Uploadet efter tilmelding til Creator Rewards Program.
•  Har mindst 1.000 kvalificerede visninger fra Til Dig-feed.
   ༚  Videovisninger fra den samme konto beregnes kun én gang for én video.
   ༚  Videovisninger skal være længere end 5 sekunder.
   ༚  Visninger af videoer, der er anmeldt af andre som Ikke interesseret, tælles ikke med.
   ༚  Omfatter ikke annoncering, misinformation eller vildledende oplysninger, betalte kampagner, sponsoreret indhold eller videoer, der er tilknyttet en Serie.
•  Overholder vores retningslinjer for fællesskabet, tjenestevilkår og politik om ophavsret.

Hvad betragtes som originalt indhold?

Originalt indhold under Creator Rewards Program er kvalitetsindhold, der er designet, filmet og produceret af dig, som fremviser din ekspertise, dit talent eller din kreativitet, og som også følger vores tjenestevilkår og retningslinjer for fællesskabet.

Indhold, der ikke betragtes som originalt under programmet, omfatter, men er ikke begrænset til:
•  Duet- eller Sammenføjnings-videoer.
•  Indhold kopieret fuldstændigt fra andre og med andres vandmærker.
•  Indhold, der er gengivet fra andre med kun små ændringer, herunder videoer, hvor hastigheden er øget eller indeholder filtre, faste tekster eller stickers.
•  Indhold, der indeholder forskellige videoer eller fotos fra andre personer, producenter eller kilder uden nye og personlige ideer.
•  Indhold, der indeholder videoer i loop, enkelte eller flere fotos eller kun tekstoverlejringer.
•  Indhold, der indeholder lipsyncs eller ophavsretligt beskyttet musik, der spiller i over et minut. Videoer under programmet, der indeholder ophavsretligt beskyttet musik i over et minut, risikerer at få lyden slået fra.

Hvad er kvalificerede visninger?

Kvalificerede visninger er unikke videovisninger fra Til Dig-feedet og udelukker visninger med svindel, betalte visninger, visninger markeret med 'synes ikke om', visninger med mindre end 5 sekunders visning, promoverede visninger og kunstige visninger. Videoer skal nå 1.000 visninger i Til Dig-feedet for at begynde at generere indtægter.

Hvordan beregnes belønninger?

Videoer, der er berettigede, vil begynde at indsamle belønninger, så snart de har nået 1.000 kvalificerede visninger i Til Dig-feed. Belønninger beregnes på grundlag af kvalificerede visninger og belønninger pr. 1.000 kvalificerede visninger (RPM). Få mere at vide om, hvordan belønninger beregnes under Creator Rewards Program.

Sådan tilmelder du dig Creator Rewards Program

Hvis du er en producent over 18 år (eller 19 i Sydkorea) med en konto registreret i et berettiget område, og du opfylder kravene, kan du ansøge om at deltage i Creator Rewards Program via TikTok-appen:
1. Tryk på Profil nederst.
2. Tryk på knappen Menu ☰ øverst, og vælg derefter producentværktøj.
3. Tryk på Creator Rewards Program. Du vil modtage et svar inden for ca. 3 dage efter, at du har indsendt din ansøgning.

Et par ting, du skal vide om at deltage i Creator Rewards Program:
•  Alderskravet er baseret på den fødselsdato, du indtastede, da du oprettede din TikTok-konto, og/eller bekræftede under ansøgningsprocessen til Creator Rewards Program.
•  Hvis du ikke bliver accepteret til Creator Rewards Program, og du mener, at du er berettiget til at deltage, kan du anke inden for 30 dage, eller du kan ansøge igen 30 dage efter ankeperioden. Din konto skal overholde reglerne og i overensstemmelse med vores retningslinjer for fællesskabet og Tjenestevilkår.

Hvordan fungerer videogennemgangsprocessen?

Vi gennemgår videoer under Creator Rewards Program for at afgøre, om de er kvalificerede til at modtage belønninger. Alle videoers markeringer og diskvalifikationer kan ankes inden for 30 dage efter modtagelse af meddelelsen.
Husk, at ankesager ikke påvirker din konto.

Hvis din video består gennemgangen:
•  Du vil være kvalificeret til at indsamle belønninger.
•  Din video kan stadig blive fjernet på grund af overtrædedelser af retningslinjerne for fællesskabet, hvis den anmeldes eller markeres i fremtiden. Belønninger, der allerede er indsamlet for fjernede videoer, vil blive trukket fra din saldo.

Hvis din video ikke består gennemgangen:
•  Den kan have indeholdt overtrædelser af retningslinjerne for fællesskabet, uoriginalt indhold eller sikkerhedsproblemer såsom usædvanlig spam eller mistænkelig aktivitet.
•  Du vil ikke være kvalificeret til at modtage belønninger, og vi vil give dig besked om årsagen.
•  Vi fjerner videoen, hvis den ikke følger vores retningslinjer for fællesskabet.
•  Eventuelle belønninger, der tidligere er akkumuleret fra videoen, trækkes fra din saldo.
•  Du vil få mulighed for at anke fjernelsen direkte fra dashboardet til Creator Rewards Program. En anke skal indsendes inden for 30 dage efter modtagelsen af meddelelsen.

Sådan indsender du en anke, hvis din video ikke er kvalificeret under Creator Rewards Program

Hvis du mener, at din video er blevet fjernet fejlagtigt, kan du indsende en anke.

Sådan indsender du en anke:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen Menu ☰ øverst, og vælg derefter producentværktøj.
3. Tryk på Creator Rewards Program.
4. Tryk på den uberettigede video, og tryk derefter på Anke, og følg den anførte vejledning. Det tager ca. 3 dage at gennemgå anker. Vi giver dig besked, når vi har en opdatering.