Sådan fungerer belønninger

Hop til et afsnit

Hvordan beregnes belønninger i Creator Rewards Program?  •  Sådan ser du dine belønninger  •  Sådan udbetales en belønning fra Creator Rewards Program  •  Sådan administreres din betalingsmetode  •  Kan du stadig deltage i andre af TikToks indtægtsprogrammer eller funktioner, hvis du bliver accepteret til Creator Rewards Program?

Hvordan beregnes belønninger i Creator Rewards Program?

Dine kvalificerede videoer begynder at indsamle belønninger, så snart de har nået 1.000 kvalificerede visninger i Til Dig-feedet. Vi beregner belønninger baseret på følgende betingelser:
•  Kvalificerede visninger: De legitime visninger for dine kvalificerede videoer, der overholder vilkårene for Creator Rewards Program (se vilkår for Brasilien, Frankrig, Tyskland, Japan, Sydkorea, Storbritannien og USA). Kvalificerede visninger er unikke videovisninger fra Til Dig-feedet og udelukker visninger med svindel, betalte visninger, visninger markeret med 'synes ikke om', visninger med mindre end 5 sekunders visning, promoverede visninger og kunstige visninger.
•  RPM: De gennemsnitlige belønninger indsamlet pr. 1.000 kvalificerede visninger. RPM tager højde for mange faktorer, herunder:
   ༚  Videoens præstation (dine videoers gennemsnitlige seertid og afslutningsrate)
   ༚  Søgeværdi (mængden af søgetrafik, som dit indhold genererer, herunder videovisninger på søgesiden)
   ༚  Placering (det område, hvor du er baseret, og hvor din video bliver vist)
   ༚  Videoengagement (antallet af seere, der engagerer sig i dit indhold)
   ༚  Annonceværdi (din seers annoncevisningstid på TikTok)

For at øge din RPM skal du fokusere på at producere originalt og engagerende indhold af høj kvalitet, der tager højde for programmets nøglefaktorer. Husk, at når du er blevet godkendt til at deltage i Creator Rewards Program, er det kun kvalificerede videoer, der er slået op, efter du er blevet godkendt, der kan modtage belønninger.

Bemærk: Alle videoer til Creator Rewards Program skal overholde vores retningslinjer for fællesskabet og tjenestevilkår.

Husk, at når du er blevet godkendt til at deltage i Creator Rewards Program, er det kun kvalificerede videoer, der er slået op, efter du er blevet godkendt, der kan modtage belønninger.

Sådan ser du dine belønninger

Du kan se dine estimerede belønninger og andre RPM-indblik fra dashboardet til Creator Rewards Program, herunder:
•  Målinger og analyser for kvalificerede visninger, videoengagement og meget mere
•  Udbetalingsoplysninger
•  Belønningstrends for dine nyligt opslåede videoer
•  Tips til at hjælpe dig med at forstå programmet og belønningerne bedre

Sådan får du adgang til dit dashboard for Creator Rewards Program:
1. Tryk på
Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen
Menu ☰ øverst, og vælg derefter Producentværktøj.
3. Tryk
på Creator Rewards Program.

Husk på, at estimerede belønninger vises på dit dashboard for Creator Rewards Program ca. 1 til 3 dage efter, du har akkumuleret videovisninger.

Du kan se dine månedlige belønninger via dashboardet for månedlig indtjening (i udvalgte områder) den 1. i hver måned.

Sådan får du adgang til dit dashboard med månedlige indtjeninger:
1. Tryk på
Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen
Menu ☰ øverst, og vælg derefter Saldo.
3. Tryk på
Andre.
4. Tryk på
Månedlige indtægter.

Sådan få du udbetalt et beløb fra Creator Rewards Program

Dine samlede belønninger vil blive beregnet måneden efter den dato, hvor belønningerne blev opnået. Hvis du befinder dig i Brasilien, Japan, Sydkorea eller USA, og det beløb, der skal betales, opfylder minimumsgrænsen på 10 USD eller tilsvarende lokal valuta, vil betalingerne blive foretaget den 15. i måneden og automatisk overført til din udbetalingskonto. Du vil også modtage en notifikation om betalingen i indbakken, som sender dig til transaktionsoplysningerne.

Hvis du befinder dig i Europa, og det beløb, der skal betales, opfylder minimumsgrænsen på 10 USD eller den tilsvarende lokale valuta, kan du modtage en betaling for de opsamlede belønninger 30 dage efter udgangen af den måned, hvor du opnåede belønninger.

Når dine betalinger er gennemført, kan du se en historik over dine transaktioner.

For at se din transaktionshistorik:
1. Tryk på
Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen
Menu ☰ øverst, og vælg derefter saldo.
3. Tryk på
Transaktioner, og tryk derefter på den indtægt, du vil se.

Et par ting at vide om din indtægt:
•  Du skal gennemføre opsætningen af udbetalingskontoen og onboarding, som kan omfatte indsamling af skatteoplysninger.
•  På nuværende tidspunkt er PayPal den eneste betalingsmetode for producenter, der befinder sig i USA, Japan, Sydkorea eller Brasilien. Læs mere om, hvordan du får udbetalt via PayPal.
•  Betalinger behandles normalt inden for 72 timer, hvis du vælger PayPal som betalingsmetode. Hvis du vælger en bankkonto som betalingsmetode, kan det tage op til 15 dage at behandle din betaling. Vær opmærksom på denne tidslinje, da pengeinstitutter kan tilbageholde udbetalingsbeløbet i en yderligere periode efter eget skøn af hensyn til sikkerhedskontrol.
•  Du kan anmode om en faktura for hver betaling fra din transaktionshistorik.
•  Momsregistrerede producenter skal udstede en korrekt momsfaktura til TikTok. For at forenkle dette krav kan TikTok udstede fakturaerne på dine vegne, hvis du læser og accepterer aftalen om selvfakturering for Creator Rewards Program. Hvis du er en skattepligtig person, bliver du bedt om at udfylde aftalen om selvfakturering, før du kan modtage din første betaling.
•  Betalingsperioden kan ændres.

Sådan administrerer du din betalingsmetode

For at indsamle belønninger skal du forbinde din betalingsmetode, når du først tilmelder dig Creator Rewards Program.

Sådan tilføjer eller opdaterer du din betalingsmetode
1. Tryk på
Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen
Menu ☰ øverst, og vælg derefter saldo.
3. Tryk på
Andre.
4. Tryk på
månedlige indtægter eller Income+.
5. Herfra:
   ༚  For Europa: Tryk p
Udbetal, og tryk derefter på + Tilføj betalingsmetode og følg instruktionerne for at tilføje eller opdatere din betalingsmetode.
   ༚  For resten af verden: Tryk på knappen
Opsætning af udbetalinger øverst, tryk derefter på Betalingsmetode, og følg instruktionerne for at tilføje eller opdatere din betalingsmetode.

Husk, at du kan være begrænset i antallet af gange, du kan opdatere din PayPal- eller bankkonto, afhængigt af hvor du befinder dig.

Kan du stadig deltage i andre TikTok-pengeprogrammer eller -funktioner, hvis du bliver accepteret i Creator Rewards Program?

Ja. Vi opfordrer kvalificerede producenter til fortsat at bruge vores indtjeningsprogrammer og -funktioner såsom TikTok Creator Marketplace og til at udforske indtjeningsmulighederne med brands.

Husk på, at videoer til TikTok Creator Marketplace ikke er berettiget til at modtage belønninger under Creator Rewards Program.