Promovering af et brand, et produkt eller en service

Hop til et afsnit

Promovering af et brand, et produkt eller en tjeneste på TikTok  •  Krav til promovering af et brand, et produkt eller en tjeneste  •  Hvad er indstillingen for oplysning om indhold?  •  Hvad sker der, når du aktiverer indstillingerne for oplysning om indhold?  •  Sådan aktiverer du indstillingen for oplysning om indhold

Promovering af et brand, et produkt eller en service på TikTok

Du kan slå indhold op, der promoverer et brand, et produkt eller en tjeneste på TikTok. Dette omfatter:
•  Promovering af dig selv eller din egen virksomhed.
•  Promovering af et tredjepartsmærke eller dets produkter eller tjenester mod betaling eller andre fordele.
Når du slår indhold op, der promoverer et brand, et produkt eller en tjeneste på TikTok, skal du slå indstillingen for oplysning om indhold til. På den måde sikrer du, at du er transparent omkring den type indhold, du slår op, og det er med til at opbygge og bevare tilliden mellem TikTok-brugere og annoncører. Det kan også lade folk vide, om der er tale om et kommercielt forhold mellem dig og et brand, hvis det er relevant.

Krav til promovering af et brand, et produkt eller en tjeneste

Når du slår indhold op, der promoverer et brand, et produkt eller en tjeneste, skal dit indhold:
•  Overholde vores Tjenestevilkår, Retningslinjer for Fællesskabet, Politik for brandet indhold (hvis relevant) og alle gældende love og regler.
•  Have indstillingen for oplysning om indhold slået til. Hvis du ikke oplyser de korrekte oplysninger, kan vi fjerne eller begrænse din video.

Hvad gør indstillingen for oplysning om indhold?

Indstillingen for oplysning om indhold giver dig mulighed for at tilføje en oplysning til dit opslag for tydeligt at angive, at dit videoindhold er af kommerciel karakter. Dette inkluderer indhold, der promoverer et brand, et produkt eller en tjeneste, uanset om du promoverer din egen virksomhed eller slår brandet indhold op på vegne af en tredjepart, f.eks. en virksomhed.

Hvad sker der, når du aktiverer indstillingen for oplysning om indhold?

Når du aktiverer indstillingen for oplysning om indhold, bliver du bedt om at angive, hvilken type af indhold din video består af.
•  Hvis du promoverer dit eget brand eller din egen virksomhed:
   ༚  Vil din video blive markeret som
Promoverende indhold
•  Hvis du poster brandet indhold på vegne af en anden virksomhed:
   ༚  Vil din video blive markeret som
Betalt samarbejde

Bemærk: Hvis du slår indstillingen for oplysning om indhold til, vil det ikke påvirke distribueringen af din video.

Sådan slår du indstillingen for oplysning om indhold til

Du kan slå indstillingen for oplysning om indhold til, før eller efter du slår din video op, og når du går LIVE.

For at slå indstillingen for oplysning om indhold til, før du slår en video op i TikTok-appen:
1. På skærmen
Slå op skal du trykke på Oplysning om indhold og annoncer. Hvis du ikke er en del af TikTok Creator Marketplace, kan du trykke på knappen Flere muligheder for at komme til Oplysning om indhold og annoncer.
2. Slå indstillingen
Oplysning om videoindhold til.
3. Vælg, om du promoverer
Dit brand eller Brandet indhold, såsom et tredjepartsbrand, -produkt eller -tjeneste.
4. Tryk på
Gem.
5. På
Slå op skærmen skal du trykke på Slå op.

For at slå indstillingen for oplysning om indhold til, efter at du slår en video op i TikTok-appen:
1. Gå til din
Profil, og vælg videoen.
2. Tryk på knappen
Flere muligheder på siden af videoen.
3. Tryk på
Annonceindstillinger.
4. Tryk på
Oplysning om indhold og annoncer.
5. Slå indstillingen
Oplysning om videoindhold til.
6. Vælg, om du promoverer
Dit brand eller Brandet indhold, såsom et tredjepartsbrand, -produkt eller -tjeneste.
7. Tryk på
Gem og derefter på Slå op.

For at aktivere indstillingen for oplysning om indhold på computeren:
1. Tryk på
Upload øverst.
2. Vælg filen, og du vil blive ført til siden
Upload video.
3. Slå indstillingen
Oplysning om videoindhold til.
4. Vælg, om du promoverer
Dit brand eller Brandet indhold, såsom et tredjepartsbrand, -produkt eller -tjeneste.
5. Tryk på
Slå op.

For at aktivere indstillingen for oplysning om indhold inden du sender LIVE:
1. På LIVE-skærmen skal du trykke på knappen
Indstillinger.
2. Tryk på
Oplysning om indhold og annoncer.
3. Slå indstillingen
Oplysning om videoindhold til.
4. Vælg, om du promoverer
Dit brand eller Brandet indhold, såsom et tredjepartsbrand, -produkt eller -tjeneste.
5. Tryk på
Gem og derefter Fortsæt.
6. Tryk på
Send LIVE, når du er klar.

Bemærk: Når din video eller LIVE er slået op, vil den blive markeret som
Betalt samarbejde eller Promoverende indhold, afhængigt af hvilken mulighed du har valgt, og dette kan ikke ændres. Hvis du har lavet en fejl i, hvordan du har oplyst om din video, kan du slette videoen og slå en ny op med det korrekte valg.