Surfa som gäst

Vad betyder det att surfa som gäst och hur fungerar det?

Att surfa som gäst är ett nytt sätt att titta på TikTok-videor utan att behöva skapa ett konto. Vi vet att många besöker TikTok varje dag för att ta del av kreativiteten och glädjen i vår skaparcommunity. Många vill kunna surfa då och då men är inte intresserade av att interagera med kreatörer på plattformen eller skapa egna videor.

För dessa användare har vi tagit fram ett nytt sätt att använda TikTok som gör det möjligt att titta på innehåll utan att skapa ett konto. Du kan välja Surfa som gäst om du bara vill titta på TikTok-videor utan att interagera med andra. Medan du är gäst försöker vi anpassa För dig-flödet åt dig så att du får bästa möjliga upplevelse på TikTok. Du har fullständig åtkomst till och kontroll över dina gästdata och kan begära en kopia av dem eller ta bort dem när som helst.

Gäster kan inte
•  skapa en profil på TikTok
•  publicera videor på TikTok
•  interagera med innehåll eller kreatörer på TikTok (inräknat att gilla, kommentera, spara i favoriter eller skicka direktmeddelanden).

Gäster kan när som helst skapa ett konto eller logga in på ett befintligt konto. Detta innebär att du kan skapa en profil, publicera videor och interagera med kreatörer om du skulle vilja.