Ett ljud har tagits bort från min video

Hoppa till ett avsnitt

Varför har ett ljud tagits bort från min video?  •  Hur tar jag reda på varför ett ljud har tagits bort från min video?  •  Hur ändrar jag ljudet i videon med borttaget ljud?

Varför har ett ljud tagits bort från min video?

Vi tar bort ljud som har lagts till på TikTok om vi upptäcker att de bryter mot upphovsrättsliga restriktioner eller våra communityregler. Om du inte har lagt till det ursprungliga ljudet får du inget meddelande om detta, men vi kommer att informera dig om anledningen till att det togs bort. Du kan också välja att ersätta ljudet.

Hur tar jag reda på varför ett ljud har tagits bort från min video?

Så här gör du för att se orsaken till att ljudet togs bort:
1. Gå till videon med borttaget ljud i TikTok-appen.
2. Tryck på Visa detaljer längst ned.
3. Du kan se om ljudet har tagits bort på grund av upphovsrätt, brott mot våra communityregler eller båda.

Hur ändrar jag ljudet i min avstängda video?

Så här ersätter du ljudet i din video:
1. Gå till videon med borttaget ljud i TikTok-appen.
2. Tryck på Visa detaljer längst ned.
3. Tryck på Ändra ljud och välj ett nytt ljud. Du kan också trimma ljudet och justera volymen.
4. Tryck på Publicera för att slutföra.