Varför ser jag felmeddelandet ”… för fort”?

Vad betyder ”trycker för fort”?

Du kan ha fått det här meddelandet om du har gillat innehåll för fort. För att förhindra spam kan vi inaktivera en användares konto i 24 timmar i dessa situationer.

Vad betyder ”kommenterar för fort”?

Du kan ha fått det här meddelandet om du har kommenterat ett stort antal videor mycket fort. För att förhindra spam kan vi inaktivera en användares konto i 24 timmar i dessa situationer.

Vad betyder ”följer för fort”?

Du kan ha fått det här meddelandet om du har följt ett stort antal konton mycket fort. För att förhindra spam kan vi inaktivera en användares konto i 24 timmar i dessa situationer.