Kommersiell bruk av musikk på TikTok

Når du publiserer innhold som promoterer merkevarer, produkter eller tjenester, anbefaler vi at du bare bruker musikk fra vårt bibliotek for kommersiell musikk, siden det er forhåndsklarert for kommersiell bruk. Dette er fordi lisensene vi har for musikk utenfor biblioteket for kommersiell musikk ikke dekker kommersiell bruk av musikk i innhold

Hvis du bestemmer deg for å bruke originale lyder eller musikk som ikke er i biblioteket for kommersiell musikk, må du godta bekreftelsen på bruk av musikk når innstillingen for innholdsopplysning er slått på. Dette bekrefter at det ikke er noen opphavsrettslig beskyttet musikk i videoen eller at du har ervervet og betalt for alle nødvendige lisenser for å bruke musikken.

Hvis du publiserer en video som en del av en TikTok-kampanje, kan du lese mer om å bruke musikk i TikTok Creator Marketplace.