Hva er forskjellen på Creator Rewards-programmet og TikToks skaperfond?

Her er noen av forskjellene mellom de to programmene:
•  Belønningsformelen til Creator Rewards-programmet er endret og tilbyr en høyere gjennomsnittsinntekt for kvalifiserte videovisninger, slik at skaperne får flere muligheter til å få større belønninger.
•  For at videoer skal kvalifiseres til programmet, må de være originale, av høy kvalitet og lengre enn ett minutt. Som med alt innhold på TikTok, må videoene i Creator Rewards-programmet følge retningslinjene for fellesskapet. Originalt innhold defineres av videoer som ikke inkluderer duetter, sammensyinger eller sponset innhold.
•  Skapere har tilgang til et oppdatert instrumentpanel for å se estimerte belønninger, målinger og analyser for videoytelse, samt informasjon om videokvalifisering. Skapere kan også anke kvalifiseringen til videoene sine.