Serier på TikTok

Hopp til et avsnitt

Hva er Serier på TikTok?  •  Hvem er kvalifisert for Serier?  •  Slik blir du med i Serier

Hva er Serier på TikTok?

Med Serier kan kvalifiserte skapere publisere en samling med premium-innhold bak en betalingsmur og få betalt for innhold på TikTok. En serie kan inneholde opptil 80 videoer som varer i alt fra 30 sekunder til 20 minutter. Seere kan få tilgang til eksklusivt innhold ved å kjøpe tilgang til en serie på TikTok via lenker i videoene eller skaperens profil.

Hvem er kvalifisert for Serier?

For å være kvalifisert for Serier må du innfri følgende krav:
•  Være 18 år eller eldre (eller 19 år i Sør-Korea).
•  Ha en konto som er minst 30 dager gammel.
•  Ha en offentlig personlig konto eller bedriftskonto. Politiske og private kontoer er ikke kvalifisert.
•  Publisere tre eller flere offentlige innlegg i løpet av de siste 30 dagene.
•  Ha minst 10 000 følgere.
•  Nå 1000 eller flere visninger i løpet av de siste 30 dagene.
•  Publisere originalt innhold.
•  Ha en konto der alt er i orden uten gjentatte brudd på retningslinjene for fellesskapet.

Merk: Skapere som har mindre enn 10 000 følgere, men som innfrir de andre kvalifiseringskravene, kan søke om å bli med i Serier. For å søke må du oppgi en lenke til premium-innhold du tidligere har solgt på andre plattformer i Skapersenter.

Slik blir du med i Serier

Slik går du frem for å bli med i Serier i appen:
1. I TikTok-appen, trykker på du på
Profil nederst.
2. Trykk på
Meny ☰-knappen øverst.
3. Trykk på
Skapersenter.
4. Trykk på
Serier og følg instruksjonene for å registrere deg. Du må lese og godta programmets vilkår og retningslinjer, samt bekrefte alderen din for å fullføre søknaden.

Slik blir du med i Serier på PC-en:
1. Åpne nettleseren og gå til www.tiktok.com/series
2. Klikk på
Fortsett og følg instruksjonene for å registrere deg. Du må lese og godta programmets vilkår og retningslinjer, samt bekrefte alderen din for å fullføre søknaden.

Hvis du blir bedt om å vise oss innholdet ditt:
   ༚  Oppgi en lenke til premium-innhold du har solgt på en annen plattform.
   ༚  Vi går gjennom informasjonen du har oppgitt.

Når alt er sendt, går vi gjennom forespørselen. Du blir varslet i appen hvis du godkjennes. Husk at selv om du har oppgitt lenker til eksempelvideoer, kan det være at søknaden ikke godkjennes hvis innholdet ikke oppfyller kvalifiseringskravene våre.