Betaling for Serier

Hopp til et avsnitt

Slik beregnes utbetalinger  •  Slik finner du utbetalingene dine  •  Slik mottar du betalingen

Slik beregnes utbetalinger

Du kan velge prisen på serien din fra rullegardinmenyen. Prisene varierer fra 0,99 USD til 189,99 USD. Utbetalinger beregnes basert på hvor mange som har kjøpt tilgang til serien din. Finn mer informasjon om betalingen din. Husk at du ikke kan endre prisen på en serie når den er publisert.

Slik finner du utbetalingene dine

Den første dagen i hver måned får du et varsel med de samlede utbetalingene fra forrige måned.

Slik finner du betalingen:
1. I TikTok-appen trykker på du på
Profil nederst.
2. Trykk på
menyknappen ☰ øverst, og velg Saldo.
3. Trykk på
Andre, og velg Månedlige inntekter.

Slik mottar du betalingen

Hvis totalbeløpet for alle betalinger for en serie på kontoen din tilsvarer eller overstiger 50 $ (eller tilsvarende i lokal valuta), sendes betalingen automatisk til deg den 15. i hver måned.

Merk:
1. Før betalingen sendes til deg blir du bedt om å opprette eller legge ved en lenke til en eksisterende PayPal-konto, fullføre et skatteskjema og bekrefte identiteten din. Sørg for å oppgi den nødvendige informasjonen. Hvis du ikke gjør det, kan pengene bli tilbakeholdt og du kan bli fratatt muligheten til å delta i Serier.
2. I enkelte myndighetsområder må MVA-registrerte skapere utstede en faktura med MVA til TikTok. Hvis du leser og godtar TikToks avtale om selvfakturering, kan dette kravet forenkles ved at TikTok utsteder fakturaene på dine vegne. Hvis du er en skattepliktig privatperson, må du fylle ut avtalen om selvfakturering før du får tilsendt den første betalingen.