Creator Rewards-programmet

Hopp til et avsnitt

Hva er Creator Rewards-programmet?  •  Hvordan fungerer Creator Rewards-programmet?  •  Hvem kvalifiserer til å bli med i Creator Rewards-programmet?  •  Hva er videokravene i Creator Rewards-programmet?  •  Hva regnes som originalt innhold?  •  Hva er kvalifiserte visninger?  •  Hvordan beregnes belønninger?  •  Slik blir du med i Creator Rewards-programmet  •  Hvordan fungerer gjennomgangsprosessen for videoer?  •  Slik anker du hvis videoen ikke er kvalifisert til Creator Rewards-programmet

Hva er Creator Rewards-programmet?

Creator Rewards-programmet er et belønningsprogram som er laget for å hjelpe skapere med å fremme kreativiteten og skape høyere inntekter ved å publisere originalt innhold av høy kvalitet.

Hvordan fungerer Creator Rewards-programmet?

Creator Rewards-programmet belønner skapere basert på ytelsen av videoene som innfrir programkravene. Belønninger beregnes ut ifra kvalifiserte visninger og belønninger per 1000 kvalifiserte visninger (også kjent som RPM). Skapere samler belønninger så lenge de er med i programmet og videoene fortsetter å prestere bra.

Hvem kvalifiserer til å bli med i Creator Rewards-programmet?

Skapere må oppfylle følgende kriterier for å bli med og få belønninger under Creator Rewards-programmet:
•  Bo i et av landene der Creator Rewards-programmet er tilgjengelig.
•  ha en TikTok-konto der alt er i orden, inkludert ingen historikk med gjentatte eller uansvarlige brudd på retningslinjene for fellesskapet og tjenestevilkårene og deltakelse i skadelige eller ulovlige aktiviteter
•  ha en personlig konto Bedriftskontoer og kontoer som tilhører politiske eller statlige organisasjoner kvalifiserer ikke.
•  være 18 år eller eldre (eller 19 år i Sør-Korea)
•  ha minst 10 000 følgere (eller 50 000 følgere i Sør-Korea)
•  ha minst 100 000 videovisning i «For deg»-strømmen i løpet av de siste 30 dagene
•  publisere originalt innhold som kvalifiserer til belønninger
•  publisere videoer som er minst ett minutt lang

Skapere må også innfri følgende krav under Creator Rewards-programmet etter at de godtas:
•  Ingen deltakelse i skadelige eller ulovlige aktiviteter som å skaffe falske videovisninger eller oppnå følgerkontoer på kunstig vis.
•  publisere originalt og autentisk innhold som samsvarer med målet vårt om å inspirere til glede og kreativitet.
•  må ikke tukle med eller prøve å tukle med programmet, belønningssytemet eller anbefalingssystemet.
•  Må ikke skape skadelig programvare eller modifisere kode for på kunstig vis å registrere, publisere eller øke antall likerklikk, følgere, visninger, kommentarer, delinger med mer.
•  Må ikke komme med falske uttalelser, fornærmende innhold eller delta i mishandlende atferd, ulovlige eller kriminelle aktiviteter (inkludert svindel) i forbindelse med programmet.

Hvis vi oppdager at du bryter noen av vilkårene ovenfor, blir du varslet, og kontoen din utestenges permanent eller fjernes midlertidig fra Creator Rewards-programmet avhengig av bruddets alvorlighet.

Hva er videokravene i Creator Rewards-programmet?

For å samle belønninger i Creator Rewards-programmet må videoene innfri følgende krav:
•  Må være originalt innhold av høy kvalitet, som utelukkende filmes, designes og produseres av deg.
•  Være minst ett minutt lang.
•  Må lastes opp etter at du har blitt med i Creator Rewards-programmet.
•  Ha minst 1000 kvalifiserte «For deg»-strømvisninger.
•  Videovisninger fra den samme kontoen beregnes bare én gang per video.
•  Videovisninger må være lengre enn fem sekunder.
•  Visninger for videoer som andre har rapportert som Ikke interessert, telles ikke.
•  Ikke inneholde annonser, feilinformasjon, feilaktige opplysninger, betalte kampanjer, sponset innhold eller videoer som lenker til en serie.
•  Følger retningslinjene for fellesskapet, tjenestevilkårene og retningslinjene for opphavsrett.

Hva regnes som originalt innhold?

Originalt innhold i Creator Rewards-programmet er kvalitetsinnhold som er utformet, filmet og produsert av deg som viser ekspertise, talent eller kreativitet og som følger tjenestevilkårene og retningslinjene for fellesskapet.

Innhold som ikke regnes som originalt innhold i programmet inkluderer, men er ikke begrenset til:
•  duett- eller sammensyingsvideoer.
•  innhold kopiert fra andre eller med andres vannmerker.
•  innhold reprodusert fra andre med bare få endringer, inkludert videoer med økt hastighet eller filtre, endret tekst eller klistremerker.
•  innhold som inneholder ulike vidoer eller bilder hentet fra andre personer, skapere eller kilder uten nye og personlige ideer.
•  Innhold som inneholder videoer som gjentar seg, enkeltbilder eller flere bilder, eller bare tekstoverlegg.
•  Innhold som inneholder miming eller opphavsrettslig beskyttet musikk som spilles i over ett minutt. Videoer i programmet som inneholder opphavsrettslig beskyttet musikk som varer i mer enn ett minutt, kan bli dempet.

Hva er kvalifiserte visninger?

Kvalifiserte visninger er unike videovisninger i «For deg»-strømmen og ekskluderer visninger med svindel, betalte visninger, mislikte visninger, visninger på mindre enn fem sekunder, promoterte visninger og kunstige visninger. Videoer må nå 1000 visninger i «For deg»-strømmen før de genererer inntekter.

Hvordan beregnes belønninger?

Kvalifiserte videoer begynner å samle belønninger når de når 1000 kvalifiserte visninger i «For deg»-strømmen. Belønninger beregnes basert på kvalifiserte visninger og belønninger per 1000 kvalifiserte visninger (RPM). Finn ut mer om hvordan belønninger beregnes i Creator Rewards-programmet.

Slik blir du med i Creator Rewards-programmet

Hvis du er en skaper som er over 18 år (eller 19 år i Sør-Korea) med en konto registrert i et kvalifisert område, og du innfrir kvalifikasjonskravene, kan du søke om å bli med i Creator Rewards-programmet via TikTok-appen:
1. Trykk på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰-knappen øverst og velg Skaperverktøy.
3. Trykk på Creator Rewards-programmet. Du kan forvente svar innen omtrent tre dager etter at du har sendt søknaden.

Noen ting du burde vite om å bli med i Creator Rewards-programmet:
•  Alderskravet er basert på fødselsdatoen du oppga da du opprettet TikTok-kontoen din og/eller bekreft under søknadsprosessen til Creator Rewards-programmet.
•  Hvis du ikke godtas i Creator Rewards-programmet og du mener du er kvalifisert, har du 30 dager på deg til å anke, eller du kan søke igjen 30 dager etter ankeperioden. Alt må være i orden med kontoen din og du må følge retningslinjene for fellesskapet og tjenestevilkårene.

Hvordan fungerer gjennomgangsprosessen for videoer?

Vi går gjennom videoer i Creator Rewards-programmet for å fastslå om de kvalifiserer til belønninger. Alle flaggede og diskvalifiserte videoer kan ankes innen 30 dager etter at du mottok varselet.
Husk at kontoen din ikke påvirkes av å anke.

Hvis videoen ikke bestod gjennomgangen:
•  Du er kvalifisert til å samle belønninger.
•  Videoen din kan fortsatt bli fjernet for brudd på retningslinjene for fellesskapet hvis den flagges eller rapporteres i fremtiden. Belønninger som allerede er hentet for fjernede videoer trekkes fra saldoen din.

Hvis videoen ikke består gjennomgangen:
•  den kan ha inneholdt brudd på retningslinjene for fellesskapet, uoriginalt innhold eller sikkerhetsproblemer som uvanlig spam eller mistenkelig aktivitet
•  du er ikke kvalifisert for belønninger, og vi varsler deg om årsaken
•  vi fjerner videoen hvis den ikke følger retningslinjene for fellesskapet.
•  alle belønninger som tidligere er samlet inn fra videoen trekkes fra saldoen
•  får du mulighet til å anke fjerningen rett fra instrumentpanelet i Creator Rewards-programmet Anker må sendes inn innen 30 dager etter at du mottok varselet.

Slik anker du hvis videoen ikke er kvalifisert til Creator Rewards-programmet

Hvis du mener at videoen ble fjernet på feilaktig grunnlag, kan du sende inn en anke.

Slik anker du:
1. I TikTok-appen trykker på du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰-knappen øverst og velg Skaperverktøy.
3. Trykk på Creator Rewards-programmet.
4. Trykk på videoen som ikke kvalifiserer, og trykk deretter på Anke og følg instruksjonene. Anker har en behandlingstid på omtrent tre dager. Du får beskjed når vi har en oppdatering.