Promotere merkevarer, produkter og tjenester

Hopp til et avsnitt

Promotere merkevarer, produkter og tjenester på TikTok   •   Krav for promotering av merkevarer, produkter og tjenester   •   Hva er innstillingen for innholdsopplysning?   •   Hva skjer når du slår på innstillingen for innholdsopplysning?   •   Slik slår du på innstillingen for innholdsopplysning

Promotere merkevarer, produkter og tjenester på TikTok

Du kan publisere innhold som promoterer merkevarer, produkter og tjenester på TikTok. Dette inkluderer:
•  promotering av deg selv eller virksomheten din
•  promotering av tredjeparters merkevarer, produkter eller tjenester i bytte mot betaling eller andre insentiver
Når du publiserer innhold som promoterer merkevarer, produkter eller tjenester på TikTok, må du slå på innstillingen for innholdsopplysning. Dette sikret at du er åpen om typen innhold du publiserer og bidrar til å bygge opp og opprettholde tilliten mellom TikToks brukere og annonsører. Det kan også gjøre det mulig for andre å se om du og en merkevare har en kommersiell relasjon.

Krav for promotering av merkevarer, produkter og tjenester

Når du publiserer innhold som promoterer merkevarer, produkter eller tjenester, må innholdet ditt:
• f ølge våre tjenestevilkår, retningslinjer for fellesskapet, retningslinjer for merkevareinnhold (hvis gjeldende), og alle gjeldende lover og reguleringer
•  ha innstillingen for innholdsopplysning slått på. Hvis du ikke viser riktig merknad, kan vi fjerne eller begrense videoen

Hva er innstillingen for innholdsopplysning?

Med innstillingen for innholdsopplysning kan du legge til en merknad i innlegget som tydelig indikerer at videoinnholdet er kommersielt. Dette inkluderer innhold som promoterer merkevarer, produkter og tjenester, uavhengig av om du promoterer din egen bedrift eller publiserer merkevareinnhold på vegne av tredjeparter, f.eks. selskaper.

Hva skjer når du slår på innstillingen for innholdsopplysning?

Når du slår på innstillingen for innholdsopplysning, blir du bedt om å indikere hvilken type innhold videoen inneholder.
•  Hvis du promoterer din egen merkevare eller bedrift:
   ༚  blir videoen markert som
Kampanjeinnhold
•  Hvis du publiserer merkevareinnhold på vegne av andre selskaper:
   ༚  blir videoen markert som
Betalt partnerskap

Merk: Distribusjonen av videoen blir ikke påvirket av at du slår på innstillingen for innholdsopplysning.

Slik slår du på innstillingen for innholdsopplysning

Du kan slå på innstillingen for innholdsopplysning før eller etter at du publiserer videoen din og når du sender LIVE.

Slik slår du på innstillingen for innholdsopplysning før du publiserer videoer i TikTok-appen:
1. På
Publiser-skjermen trykker du på Innholdsopplysning og annonser. Hvis du ikke er en del av TikTok Creator Marketplace, kan du trykke på Flere valg for å komme til Innholdsopplysninger og annonser.
2. Slå på innstillingen
Opplys om videoinnhold.
3. Velg om du promoterer
din egen merkevare eller merkevareinnhold, som tredjeparters merkevarer, produkter og tjenester.
4. Trykk på
Lagre.
5. På
Publiser-skjermen trykker du på Publiser.

Slik slår du på innstillingen for innholdsopplysning etter du har publisert videoer i TikTok-appen:
1. Gå til
Profil og velg videoen.
2. Trykk på
Flere valg på siden av videoen.
3. Trykk på
Annonseinnstillinger.
4. Trykk på
Innholdsopplysning og annonser.
5. Slå på innstillingen
Opplys om videoinnhold.
6. Velg om du promoterer
din egen merkevare eller merkevareinnhold, som tredjeparters merkevarer, produkter og tjenester.
7. Trykk på
Lagre og Publiser.

Slik slår du på innstillingen for innholdsopplysning på datamaskinen:
1. Klikk på
Last opp øverst på skjermen.
2. Velg filen og så videreføres du til
Last opp video-siden.
3. Slå på innstillingen
Opplys om videoinnhold.
4. Velg om du promoterer
din egen merkevare eller merkevareinnhold, som tredjeparters merkevarer, produkter og tjenester.
5. Klikk på
Publiser.

Slik slår du på innstillingen for innholdsopplysning før du sender LIVE:
1. På LIVE-skjermen trykker du på
Innstillinger.
2. Trykk på
Innholdsopplysning og annonser.
3. Slå på innstillingen
Opplys om videoinnhold.
4. Velg om du promoterer
din egen merkevare eller merkevareinnhold, som tredjeparters merkevarer, produkter og tjenester.
5. Trykk på
Lagre og Fortsett.
6. Trykk på
Send LIVE når du er klar.

Merk: Når videoen eller LIVE-en publiseres, blir den markert som
Betalt partnerskap eller Kampanjeinnhold, avhengig av hva du har valgt. Dette kan ikke endres. Hvis du gjør feil under videoopplysningen, kan du slette videoen og publisere en ny en med riktig valg.