Oppdatering av TikToks Skaperfond

Hopp til et avsnitt

Endringer av TikToks skaperfond  •  Hva er Creator Rewards-programmet?  •  Hva skjer med mine eksisterende penger?

Endringer av TikToks skaperfond

TikToks skaperfond er ikke lenger tilgjengelig. Det er erstattet av Creator Rewards-programmet, som hjelper skapere å utnytte potensialet sitt for å hente belønninger med originalt innhold. Belønningene fra skaperfondet påvirkes ikke av at du melder deg inn i Creator Rewards-programmet.

Hva er Creator Rewards-programmet?

Creator Rewards-programmet er et inntjeningsprogram som tilbyr skapere bedre pengeinsentiver for å tjene penger på videoer. For å tjene penger via Creator Rewards-programmet, må videoer være:
•  av høy kvalitet med originalt innhold
•  minst ett minutt lange

Gå til Creator Rewards-programartikkelen for å få en fullstendig liste over kvalifiseringskravene. Med en forbedret belønningsformel har skapere potensial til å tjene opptil 20 ganger så mange belønninger som de gjorde i skaperfondet.

Hva skjer med mine eksisterende penger?

Penger samlet inn via skaperfondet forblir tilgjengelig og utløper ikke. Hvis du velger å melde deg på Creator Rewards-programmet, kan du se opptjente penger samt nye penger samlet inn via programmet.

Hvis du velger å ikke melde deg på Creator Rewards-programmet, eller det ikke er tilgjengelig der du bor, kan du ta ut belønninger via instrumentpanelet for månedlige inntekter under Saldo.