En lyd ble fjernet fra videoen min

Hopp til et avsnitt

Hvorfor ble en lyd fjernet fra videoen min?  •  Hvordan sjekker jeg om en lyd ble fjernet fra en video?  •  Hvordan endrer jeg lyden på en dempet video?

Hvorfor ble en lyd fjernet fra videoen min?

Vi fjerner lyder som legges til på TikTok hvis vi mener de bryter opphavsrettsbegrensninger eller retningslinjene for fellesskapet. Hvis du ikke la til den originale lyden, blir du ikke varslet hvis dette skjer, men vi gir informasjon om hvorfor den ble fjernet. Du får også muligheten til å erstatte lyden.

Hvordan sjekker jeg hvorfor en lyd ble fjernet fra videoen min?

Slik ser du årsaken til hvorfor lyden ble fjernet:
1. I TikTok-appen går du til den dempede videoen.
2. Trykk på Vis informasjon nederst på siden.
3. Du ser om lyden ble fjernet for opphavsrettskrav, brudd på retningslinjene for fellesskapet, eller begge.

Hvordan endrer jeg lyden på en dempet video?

Slik erstatter du lyden på videoen:
1. I TikTok-appen går du til den dempede videoen.
2. Trykk på Vis informasjon nederst på siden.
3. Trykk på Endre lyd og velg en ny lyd. Du kan også trimme lyden og justere volumet.
4. Trykk på Publiser for å fullføre.