Problemer med TikTok LIVE

Hvorfor kan jeg ikke sende LIVE på TikTok?

Bare skapere som oppfyller berettigelseskravene kan sende LIVE på TikTok. Hvis du oppfyller beretiggelseskravene for å sende LIVE og fortsatt opplever problemer, kan du rapportere det til oss.

Hvorfor kan jeg ikke se eller sende kommentarer på TikTok LIVE?

Som skaper eller moderator på TikTok LIVE:
•  kan du ikke se eller sende kommentarer hvis du har slått av LIVE-kommentarer.
•  noen kommentarer vises ikke hvis du filtrerer LIVE-kommentarer, blokkerer nøkkelord eller demper eller blokkerer kommentarer fra en spesifikk seer. Finn ut mer om kommentarer på TikTok LIVE.

Som seer på TikTok LIVE:
•  du kan ikke se eller sende kommentarer hvis skaperen eller moderatoren har slått av LIVE-kommentarer.
•  noen kommentarer vises ikke hvis skaperen eller moderatoren har filtrert kommentarer, blokkert nøkkelord eller dempet eller blokkert kommentarer fra en annen seer.
•  hvis du er dempet eller blokkert av skaperen eller moderatoren, varsler vi deg, og du kan ikke se LIVE-en eller sende kommentarer frem til varigheten av dempingen er utløpt eller dempingen eller blokkeringen oppheves.
•  vi viser meldinger for å oppfordre seere til å revurdere påvirkningen av ordene de bruker før de publiserer en potensielt uvennlig eller skadelig kommentar. Hvis du publiserer kommentarer som rapporteres av andre og bryter med retningslinjene for fellesskapet, kan vi suspendere kontoens mulighet til å gjøre visse handlinger på TikTok, inkludert muligheten til å publisere LIVE-kommentarer (vanligvis fra 24–48 timer). Finn ut mer om hva som skjer med TikTok-kontoen hvis innholdet ditt markeres eller rapporteres.