Hvorfor vises feilmeldingen «...for raskt»?

Hva betyr «trykker for raskt»?

Du har kanskje fått denne feilmeldingen hvis du har likt innhold for raskt. For å hindre spam, kan det hende vi deaktiverer kontoen til en bruker i 24 timer i slike situasjoner.

Hva betyr «kommenterer for raskt»?

Du har kanskje fått denne feilmeldingen hvis du har kommentert mange videoer veldig raskt. For å hindre spam, kan det hende vi deaktiverer kontoen til en bruker i 24 timer i slike situasjoner.

Hva betyr «følger for raskt»?

Du har kanskje fått denne feilmeldingen hvis du har fulgt mange kontoer veldig raskt. For å hindre spam, kan det hende vi deaktiverer kontoen til en bruker i 24 timer i slike situasjoner.