Rapportere et problem

Du kan rapportere eventuelle problemer som dukker opp mens du bruker TikTok.

Slik rapporterer du et problem på TikTok

Du kan sende en TikTok-rapport vedrørende en rekke ulike emner. Slik rapporterer du et problem:
1. Trykk på Profil nederst i TikTok-appen. Hvis du ikke er innlogget, kan det være du blir bedt om å logge inn.
2. Trykk på Meny☰ øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern og velg Rapporter et problem.
4. Velg Emne. Det kan være du blir bedt om å velge et underemne for hver kategori. Følg trinnene som vises for å løse problemet.

Les mer om retningslinjene for fellesskapet og hvordan du rapporterer andre problemer eller deler tilbakemelding på TikTok.