Notifikation for Gavegrænse

Det kan være en god idé at sætte en daglig Gavegrænse for dig selv. Når du når den Gavegrænse på TikTok for dagen, får du besked. Du kan slå denne indstilling til og fra når som helst.

Læs mere om, hvordan du sender en Gave under en LIVE på TikTok.

Sådan indstiller du din Gavegrænse på TikTok

Sådan indstiller du din Gavegrænse:
1. I TikTok-appen skal du trykke på LIVE øverst.
2. Tryk på knappen del nederst.
3. Tryk på Indstillinger.
4. Tryk på Notifikation om Gavegrænse, slå derefter indstillingen Notifikation om Gavegrænse til, og følg trinene for at indstille en daglig Gavegrænse.
5. Tryk på Indstil. Vi giver dig besked, når du når grænsen.
6. Når du modtager notifikationen om Gavegrænsen, skal du trykke på Administrer grænse for at justere din grænse, eller du kan vælge at slå notifikationen fra i 7 dage.