Kommentarer på TikTok LIVE

Gå til en sektion

Om kommentarer på TikTok LIVE  •  Om kommentarer markeret i fællesskabet på TikTok LIVE  •  Sådan administrerer du kommentarer på TikTok LIVE

Om kommentarer på TikTok LIVE

Som producent eller moderator på TikTok LIVE kan du administrere og interagere i chatten på mange måder, herunder:
•  Slå kommentarer til eller fra.
•  Slå lydløs til på kommentarer fra alle seere i et bestemt tidsrum.
•  Slå lydløs til på kommentarer fra specifikke seere i et bestemt tidsrum.
•  Anmeldelse og filtrering af kommentarer, der er uvenlige, spammende eller markeret i fællesskabet.*
•  Gennemgang af kommentarer, der er filtrerede eller markeret i fællesskabet for at godkende eller permanent skjule dem fra chatten*.
•  Send en automatisk besked i LIVE-chatten for at fortælle seerne, at du har valgt at filtrere kommentarer. Denne indstilling er kun tilgængelig for producenter.*
•  Blokering af kommentarer, der indeholder dine valgte nøgleord eller sætninger.*
•  Fastgør kommentarer til toppen af LIVE-chatten.*
•  Oversættelse af kommentarer til din apps standardsprog.*
* Kun tilgængelig i TikTok-appen.

Bemærk:
•  Kun producenter, der opfylder kvalifikationskravene, kan sende LIVE på TikTok.
•  Moderatorer kan kun bruge kommentarindstillinger, hvis de har fået tildelt kommentartilladelser af producenten.
•  For at sende LIVE på en webbrowser skal du downloade LIVE Studio (Windows) eller OBS Studio (Linux, Mac eller Windows).
•  LIVE-moderatorer behøver ikke at have adgang til LIVE Studio eller OBS Studio, når de modererer i en webbrowser.

Om kommentarer markeret i fællesskabet på TikTok LIVE

•  Kommentarer markeret i fællesskabet på TikTok er kommentarer, som TikToks fællesskab tidligere har blokeret, sat på lydløs eller anmeldt for at være uvenlige, spammende eller stødende.
•  Hvis du som producent vælger at filtrere kommentarer markeret i fællesskabet under din LIVE, vil disse kommentarer ikke være synlige for seerne, og de vil fremstå grå eller nedtonede for dig og dine moderatorer.

Sådan administrerer du kommentarer på TikTok LIVE

Som producent eller moderator kan du administrere TikTok LIVE-kommentarer direkte fra dine LIVE-indstillinger eller chatten.

Indstillinger for TikTok LIVE

TikTok-appen
1. Tryk på knappen Tilføj opslag + i bunden.
2. Tryk på LIVE i bunden.
3. Tryk på Indstillinger. Du kan også administrere kommentarindstillinger under en LIVE ved at trykke på Mere nederst og derefter Indstillinger.
2. Tryk på kommentarindstillinger, og vælg derefter dine præferencer for følgende indstillinger:
   ༚  Tillad kommentarer: Slå kommentarer til eller fra for seerne under en LIVE. Denne indstilling er slået til som standard.
   ༚  Filtrer kommentarer: Slå dette til for at filtrere kommentarer, som er potentielt uvenlige eller markeret i fællesskabet. Denne indstilling er kun tilgængelig for producenter.
   ༚  Varighed af lydløs: Vælg, hvor længe du vil sætte kommentarer på lydløs under din LIVE. Du kan vælge at sætte kommentarer på lydløs i hele den tid, du sender LIVE, eller i et bestemt tidsrum.
   ༚  Bloker nøgleord: Indstil nøgleord eller sætninger, som du vil blokere og skjule fra din LIVE. Du kan tilføje op til 500 nøgleord eller sætninger, og hvert nøgleord kan indeholde op til 30 tegn. Kommentarer, der indeholder blokerede nøgleord, vil ikke blive vist for dig eller dine seere under din LIVE.
5. Tryk på send LIVE for at starte din LIVE.
Dine kommentarindstillinger gemmes for alle efterfølgende LIVE-videoer. Når du sender LIVE, kan moderatorer med de rette tilladelser bruge indstillingerne for moderation og kommentarer ved at trykke på Del nederst i LIVE og derefter på Indstillinger.

Webbrowser
1. Før eller under en LIVE-chat skal du klikke på knappen Indstillinger i LIVE-chatpanelet.
2. Klik på indstillinger for moderation.
3. Klik på kommentarindstillinger, og vælg derefter dine præferencer for følgende indstillinger:
   ༚  Kommentarer: Slå kommentarer til eller fra for seerne under en LIVE. Denne indstilling er slået til som standard.
   ༚  Varighed af lydløs: Vælg, hvor længe du vil sætte kommentarer på lydløs under LIVE. Du kan vælge at sætte kommentarer på lydløs i hele den tid, du er LIVE, eller i et bestemt tidsrum.

TikTok LIVE-chat

TikTok-appen
1. Under en LIVE skal du trykke på den kommentar, du vil administrere i chatten. Du kan også trykke på seerens profil og derefter på knappen Mere.
2. Vælg, hvordan du vil administrere denne kommentar, og følg derefter instruktionerne:
   ༚  Besvar TikTok-bruger: Svar på seerens kommentar i chatten.
   ༚  Fastgør denne kommentar: Fastgør en kommentar til toppen af chatten i en kort periode.
   ༚  Oversæt: Oversæt kommentaren til din apps standardsprog. For at ændre kommentaren tilbage til originalsproget skal du trykke på den oversatte kommentar igen. Kommentarer, som du oversætter, vises kun for dig i chatten.
   ༚  Sæt kontoen på lydløs: Sæt seerens kommentarer på lydløs i et bestemt tidsrum. De får besked om, at de er blevet sat på lydløs, og at de ikke kan indsende kommentarer, medmindre lydløs bliver fjernet igen, eller perioden, hvor de er sat på lydløs udløber.
   ༚  Bloker: Bloker seerens kommentar. De får besked om, at de er blevet blokeret og ikke kan kommentere eller se nogen af den aktuelle producents LIVE-videoer, medmindre blokeringen bliver ophævet.
   ༚  Anmeld: Anmeld seerens kommentar.

Hvis du vælger at filtrere og gennemgå kommentarer markeret i fællesskabet under LIVE, vil du og dine moderatorer have mulighed for at godkende kommentarer eller holde dem skjult for seerne. Denne funktion er kun tilgængelig i TikTok-appen.

Sådan administrerer du filtrerede kommentarer:
1. Under en LIVE skal du trykke på knappen Gennemgå kommentar ved siden af den filtrerede kommentar.
2. Tryk på Ja for at godkende kommentaren eller Nej for at holde kommentaren skjult.

Du kan også trykke og holde på den filtrerede kommentar og derefter trykke på Godkend kommentar eller Annuller for at holde kommentaren skjult.

Webbrowser
1. Under en LIVE skal du klikke på den seerkommentar, du vil administrere i chatten. Du kan også klikke på seerens profil.
2. Vælg, hvordan du vil administrere kommentaren, og følg derefter instruktionerne:
   ༚  Svar: Svar på seerens kommentar i chatten.
   ༚  Anmeld kommentar: Anmeld seerens kommentar.
   ༚  Sæt på lydløs: Sæt seerens kommentarer på lydløs i et bestemt tidsrum. De får besked om, at de er blevet sat på lydløs, og de kan ikke sende kommentarer, medmindre du fjerner lydløs.
   ༚  Bloker: Bloker seerens kommentar. De får besked om, at de er blevet blokeret og ikke kan kommentere eller se nogen af den aktuelle producents LIVE-videoer, medmindre blokeringen bliver ophævet.