Moderering på TikTok LIVE

Hop til et afsnit

Om moderering på TikTok LIVE  •  Sådan modererer du på TikTok LIVE

Om moderering på TikTok LIVE

Som producent eller moderator på TikTok LIVE kan du anmelde seere, sætte dem på lydløs samt begrænse eller blokere dem, der overtræder vores retningslinjer for fællesskabet eller sender uønskede beskeder i LIVE-chatten. Producenterne kan også tilføje personer som moderatorer for at hjælpe med at moderere seerne under LIVE.

Bemærk:
•  Kun producenter, der opfylder kvalifikationskravene, kan gå LIVE på TikTok.
•  Moderatorer kan kun bruge moderationsindstillinger, hvis de har fået tildelt moderationstilladelser af producenten.
•  For at sende LIVE på en webbrowser skal du downloade LIVE Studio (Windows) eller OBS Studio (Linux, Max eller Windows).
•  LIVE-moderatorer behøver ikke at have adgang til LIVE Studio eller OBS Studio, når de modererer i en webbrowser.

Sådan modererer du på TikTok LIVE

Som producent eller moderator kan du administrere seere før eller under en LIVE direkte fra dine LIVE-indstillinger eller chatten.

Indstillinger for TikTok LIVE

TikTok-appen
1. Tryk på knappen Tilføj opslag + i bunden.
2. Tryk på LIVE i bunden.
3. Tryk på Indstillinger.
4. Vælg dine præferencer for følgende indstillinger:
   ༚  Moderatorer: Tilføj eller fjern moderatorer. Når du har tilføjet moderatorer, kan du give dem tilladelse til at bruge bestemte indstillinger. Denne indstilling er kun tilgængelig for producenter.
   ༚  Kontrol af målgruppe: Slå dette til eller fra for at begrænse LIVE til seere, der er 18 år eller ældre. Denne indstilling er kun tilgængelig for producenter.
5. Tryk på send LIVE for at starte din LIVE. For yderligere moderationsindstillinger skal du trykke på Mere nederst og derefter på Indstillinger:
   ༚  Konti på lydløs: Fjern lydløs for konti, der tidligere var slået fra under LIVE.
   ༚  Blokerede konti: Fjern konti, der tidligere var blokeret fra at se LIVE.
Når du sender LIVE, kan moderatorer med de rette tilladelser bruge indstillingerne for moderation og kommentarer ved at trykke på Del nederst i LIVE og derefter på Indstillinger.

Webbrowser
1. Før eller under en LIVE-chat skal du klikke på knappen Indstillinger i LIVE-chatpanelet.
2. Klik på Indstillinger for moderation, og vælg derefter dine præferencer for følgende indstillinger:
   ༚  Moderatorer: Tilføj eller fjern moderatorer. Når du har tilføjet moderatorer, kan du give dem tilladelse til at bruge bestemte indstillinger. Denne indstilling er kun tilgængelig for producenter.
   ༚  Konti på lydløs: Fjern lydløs for konti, der tidligere var slået fra under LIVE.
   ༚  Blokerede konti: Fjern blokering af konti, der tidligere var blokeret fra at se LIVE.

TikTok LIVE-chat

TikTok-appen
1. Under en LIVE skal du trykke på profilen for den seer, du vil administrere i chatten, og derefter trykke på knappen Mere. Du kan også trykke på deres kommentar.
2. Vælg, hvordan du vil administrere denne seer, og følg derefter instruktionerne:
   ༚  Anmeld: Anmeld seerens kommentar.
   ༚  Slå lyden fra: Sæt seerens konto på lydløs i et bestemt tidsrum. De får besked om, at de er blevet sat på lydløs, og at de ikke kan indsende kommentarer, før perioden er slut, eller de har fået fjernet lydløs.
   ༚  Bloker: Bloker seerens konto fra at se LIVE. De får besked om, at de er blevet blokeret og ikke kan se nogen af den aktuelle producents LIVE-videoer, medmindre blokeringen bliver ophævet.
   ༚  Tilføj moderator: Tilføj denne seer som moderator for LIVE. Når du har tilføjet moderatorer, kan du give dem tilladelse til at bruge bestemte indstillinger. Denne indstilling er kun tilgængelig for producenter og vises kun, hvis du trykker på seerens profil fra chatten.

Webbrowser
1. Under en LIVE skal du klikke på profilen for den seer, du vil administrere i chatten, og derefter klikke på knappen Mere. Du kan også klikke på deres kommentar.
2. Vælg, hvordan du vil administrere denne seer, og følg derefter instruktionerne:
   ༚  Tilføj som moderator: Tilføj denne seer som moderator for LIVE. Når du har tilføjet moderatorer, kan du give dem tilladelse til at bruge bestemte indstillinger. Denne indstilling er kun tilgængelig for producenter.
   ༚  Anmeld kommentar: Anmeld seerens kommentar.
   ༚  Sæt på lydløs: Sæt seerens konto på lydløs i et bestemt tidsrum. De får besked om, at de er blevet sat på lydløs og at de ikke kan indsende kommentarer, før perioden er slut, eller de har fået fjernet lydløs.
   ༚  Bloker: Bloker seerens konto fra at se LIVE. De får besked om, at de er blevet blokeret og ikke kan se nogen af den aktuelle producents LIVE-videoer, medmindre blokeringen bliver ophævet.