LIVE-gaver på TikTok

Gå til en sektion

Hvad er LIVE-gaver på TikTok?  •  Hvilke krav er der til LIVE-gaver?  •  Sådan administrerer du LIVE-gaver

Hvad er LIVE-gaver på TikTok?

LIVE-gaver er en af de funktioner, der giver producenter mulighed for at samle diamanter, som tildeles baseret på populariteten af dine LIVE-videoer.

Når du slår LIVE-gaver til og sender LIVE, kan dine seere sende virtuelle gaver, som dukker op på skærmen. Disse gaver giver dine seere mulighed for at reagere og vise deres værdsættelse af dit indhold i realtid og er en af de måder, hvorpå dine seere kan gøre dit indhold populært. Vi belønner dig med diamanter, efterhånden som dit indhold bliver mere populært.

Til sidst i din LIVE, vil du se det samlede antal Diamanter, du har indsamlet i din LIVE-opsummering.

Læs mere om LIVE-gaver på vores Producentportal.

Bemærk: Modtagelse af gaver under en LIVE og indsamling af diamanter er underlagt vores Politik om Virtuelle Genstande.

Hvilke krav er der til LIVE-gaver?

For at slå LIVE-gaver til skal du opfylde følgende krav:
•  Bo et sted, hvor LIVE-gaver er tilgængelig.
•  Være 18 år eller ældre (eller 19 i Sydkorea).
•  Være berettiget til at gå LIVE.
•  Have en konto, der er i god stand og overholder vores Retningslinjer for Fællesskabet og Tjenestevilkår. Regerings-, politiker- og partikonti og andre konti af offentlig interesse er ikke berettigede til at indsamle diamanter gennem LIVE-gaver.

Sådan administrerer du LIVE-gaver

Sådan slår du LIVE-gaver til eller fra:
1. Tryk på Indstillinger LIVE-skærmen.
2. Slå indstillingen for LIVE-gaver til eller fra.
3. Foretag eventuelle yderligere ændringer på LIVE-skærmen, og tryk på Send LIVE for at afslutte.