Kikke som gjest

Hva betyr «kikke som gjest», og hvordan fungerer det?

Det å kikke som gjest er en ny metode for å se TikTok-videoer uten å måtte opprette en konto. Vi er klar over at mange kommer til TikTok hver dag for å oppleve kreativiteten og gleden på skaperfellesskapet vårt. Mange ønsker å ble gjennom appen litt på måfå, og har ingen intensjoner om å kommunisere med skapere på plattformen eller opprette videoer selv.

For den typen besøk på plattformen har vi opprettet et ny metode for å bruke TikTok, som tillater at de kan se innhold på TikTok uten at de må opprette en konto. Du kan velge å «kikke som gjest» hvis du liker å se TikTok-videoer. Når du er gjest, fortsetter vi å prøve å tilpasse For deg-strømmen for å gi deg best mulig TikTok-opplevelse. Du har full tilgang til og kontroll over gjestedataene dine, og du kan be om å se dem eller slette dem når som helst.

Gjester kan ikke gjøre følgende:
•   Opprette en profil på TikTok
•   Publisere videoer på TikTok
•   Samhandle med innhold eller skapere på TikTok (inkludert det å gi likerklikk, kommentering, lagring som favoritter eller sending av direktemeldinger)

En gjest kan når som helst opprette en konto eller logge på en eksisterende konto. Dermed kan du kan opprette en profil, publisere videoer eller samhandle med en skaper hvis du vil.