Kommersiell användning av musik på TikTok

När du publicerar innehåll som marknadsför ett varumärke, en produkt eller tjänst, rekommenderar vi att du bara använder musik från Kommersiellt musikbibliotek eftersom den redan är godkänd för kommersiell användning. Det beror på att våra musiklicenser utöver Kommersiellt musikbibliotek inte täcker kommersiell användning av musik i innehåll.

Om väljer att använda originalljud eller originalmusik utanför Kommersiellt musikbibliotek, måste du godkänna vår bekräftelse för musikanvändning när inställningen Offentliggörande av innehåll är aktiverad. Det bekräftar att det inte finns någon upphovsrättsskyddad musik i videon eller att du fått och betalat för alla nödvändiga licenser för att använda musiken.

Om du publicerar en video som en del av en TikTok-kampanj, kan du läsa mer om användning av musik i TikTok Creator Marketplace.