Videopresenter på TikTok

Gå till ett avsnitt

Om Videopresenter på TikTok  •  Så här aktiverar du Videopresenter  •  Hantera Videopresenter

Om Videopresenter på TikTok

Videopresenter är ett sätt för tittarna att reagera på och visa uppskattning för ditt innehåll. Genom att aktivera Videopresenter kan du samla in Diamanter om dina videor är populära på TikTok.

Du måste uppfylla följande krav för att vara behörig för Videopresenter
•  Du måste bo på en plats där Videopresenter är tillgängligt. Funktionen är inte tillgänglig överallt.
•  Du måste vara minst 18 år (eller 19 i Sydkorea).
•  Du måste ha minst 10 000 följare och ditt konto måste ha funnits i minst 30 dagar.
•  Du måste ha publicerat en offentlig video under de senaste 30 dagarna.
•  Ditt konto måste ha god status och följa våra Communityregler och användningsvillkor.
•  Du måste ha ett personligt konto. Företagskonton, konton som tillhör myndigheter, politiker och politiska partier och andra konton som är av allmänt intresse får inte ta emot Presenter för sitt innehåll.

Videor är inte kvalificerade om de innehåller
•  Duett och Sammanfoga
•  annonser, sponsrat innehåll, marknadsförda inlägg
•  innehåll som strider mot våra Communityregler.

Obs! Att ta emot Presenter och samla in Diamanter omfattas av vår policy för virtuella föremål.

Så här aktiverar du Videopresenter

Så här aktiverar du Videopresenter:
1. Tryck på
Profil längst ned i TikTok-appen.
2. Tryck på Meny-knappen ☰ högst upp.
3. Tryck på
Verktyg för kreatörer och sedan på Videopresenter.
4. Aktivera
Presenter, granska behörighetskraven och tryck på Aktivera Presenter.

Hantera Videopresenter

Så här slår du på eller av Videopresenter i TikTok:
1. Tryck på
Profil längst ned i TikTok-appen.
2. Tryck på Meny-knappen ☰ högst upp.
3. Tryck på
Verktyg för kreatörer och sedan på Videopresenter.
4. Slå på eller av
Presenter.

Läs mer om hur du skickar en Present till en TikTok-video och skickar en Present under en LIVE på TikTok.