Hur skiljer sig Creator Rewards-programmet från TikToks fond för kreatörer?

Här är några av skillnaderna mellan de två programmen:
•  Belöningsformeln för Creator Rewards-programmet har gjorts om och erbjuder högre genomsnittliga bruttointäkter för kvalificerade videovisningar, vilket ger kreatörerna möjligheten att få högre belöningar.
•  Videorna som kvalificeras för programmet måste vara originalinnehåll av hög kvalitet och längre än en minut. Som med allt innehåll på TikTok måste videorna i Creator Rewards-programmet följa våra communityregler. Originalinnehåll definieras som videor som inte inkluderar Duett- och Sammanfoga-videor eller sponsrat innehåll.
•  Kreatörerna har åtkomst till en uppdaterad instrumentpanel som visar uppskattade belöningar, mätvärden och statistik för videoresultat samt information om dess behörighet. Kreatörerna kan även överklaga sina videors behörighet.