Series på TikTok

Hoppa till avsnitt

Vad är Series på TikTok?  •  Vem är behörig till Series?  •  Så här går du med i Series

Vad är Series på TikTok?

I Series kan behöriga kreatörer publicera en samling med Premium-innehåll bakom en betalvägg och få betalt för innehållet på TikTok. En Series kan inkludera upp till 80 videor som var och en är mellan 30 sekunder och 20 minuter. Tittarna kan låsa upp det exklusiva innehållet genom att köpa åtkomst till en Series från TikTok via direktlänkar i videon eller kreatörens profil.

Vem är behörig till Series?

Du måste uppfylla följande krav för att vara behörig till Series:
•  Du är minst 18 år (eller 19 år i Sydkorea).
•  Du har ett konto som är minst 30 dagar gammalt.
•  Du har ett personligt offentligt konto eller ett företagskonto. Politiska och privata konton är inte behöriga.
•  Du har publicerat minst tre offentliga inlägg under de senaste 30 dagarna.
•  Du har minst 10 000 följare.
•  Du har fått minst 1 000 visningar under de senaste 30 dagarna.
•  Du publicerar originalinnehåll.
•  Du har ett konto med gott anseende utan upprepade överträdelser av våra communityregler.

Obs! Kreatörer med färre än 10 000 följare som uppfyller våra andra behörighetskrav kan ansöka till Series. För att ansöka ska du bifoga en länk till Premium-innehåll som har sålts på andra plattformar tidigare i Kreatörscenter.

Så här går du med i Series

Gå med i Series i appen:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på Meny-knappen ☰ högst upp.
3. Tryck på Kreatörscenter.
4. Tryck på Series och följ anvisningarna för att registrera dig. Du måste läsa igenom och godkänna programmets villkor och policyer samt bekräfta din ålder för att slutföra ansökan.

Så här går du med i Series på en dator:
1. I webbläsaren går du till www.tiktok.com/series
2. Klicka på Fortsätt och följ anvisningarna för att registrera dig. Du måste läsa igenom och godkänna programmets villkor och policyer samt bekräfta din ålder för att slutföra ansökan.

Om du uppmanas att visa ditt innehåll för oss:
   ༚  Anger du en länk till Premium-innehåll som du har sålt på en annan plattform.
   ༚  Vi granskar informationen som du anger.

När du har skickat in din begäran granskas den och du får en avisering i appen om du godkänns. Om du bifogar länkar till exempelvideor, godkänns inte alla ansökningar om innehållet inte uppfyller våra behörighetskrav.